Investiţie de 4 milioane euro într-un hotel din Poiana Braşov

person Horeca
access_time_filled

Proprietarul companiei Ana Hotels, George Copos intenționează ca în luna aprilie să demareze o investiție privind transformarea hotelului Poiana din Poiana Brașov în apart-hotel. „Investițiile vor fi de aproximativ patru milioane de euro. Dorim să începem în aprilie și să finalizăm până la începerea sezonului viitor”, a declarat omul de afaceri pentru Bursa,  adăugând: „Dorim să continuăm investițiile din Poiana Brașov, pentru că eu o consider cea mai frumoasă stațiune din țară, iar autoritățile centrale și cele locale au investit foarte mult în extinderea domeniului schiabil”.

Hotelul Poiana va cuprinde 41 de apartamente de două și trei camere după finalizarea investiției. „Noi ne dorim să le vindem pe toate. Prețul va fi undeva pe la 160.000 – 170.000 de euro, în funcție de dimensiunea apartamentului”, a mai spus proprietarul Ana Hotels. Acesta a precizat că a lucrat la conceptul viitorului apart-hotel cu o companie de arhitectură din Franța. „Va fi ceva deosebit”, a mai spus omul de afaceri.

investitiehotelpoiana

Până acum, potrivit estimărilor sale, hotelurile Sportul și Bradul, deținute tot de Ana Hotels, „au înghițit” investiții de 30 de milioane de euro, iar hotelul Poiana rămăsese în urmă din punct de vedere al confortului. Hotelul de patru stele Sportul are 106 camere, Bradul operează 59 de camere, iar hotelul de trei stele Poiana are 53 de camere.

Sursa: Bursa

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302