Marriott International va elimina paiele de plastic în toate hotelurile sale, până în iulie 2019

Marriott International va elimina paiele de plastic în toate hotelurile sale, până în iulie 2019
person Horeca
access_time_filled

marriottinternationalsustenabilitateCompania Marriott International a anunțat miercuri că a adoptat un plan pentru eliminarea paielor de plastic de unică folosință și a bețișoarelor din plastic pentru amestecat din toate cele peste 6500 de proprietăți ale companiei din întreaga lume.

Decizia de eliminare a paielor de plastic va fi aplicată atât în proprietățile gestionate de companie cât și în cele francizate, până în luna iulie 2019, oferind timp operatorilor hotelieri și francizaților să-și golească stocul de paie de plastic, să identifice surse alternative de paie și să educe staff-ul în această direcție.

Odată implementat acest plan, compania va elimina peste 1 miliard de paie de plastic pe an și circa 250 de milioane de bețișoare din plastic, spun reprezentanții companiei. Hotelurile vor oferi paie alternative, la cerere.

Suntem mândri să fim printre primele companii mari din SUA care anunță eliminarea paielor din plastic în proprietățile noastre de la nivel global, a declarat Arne Sorenson, Președinte și CEO Marriott International. “Eliminarea paielor din plastic este una dintre cele mai simple modalități prin care oaspeții noștri pot contribui la reducerea plasticului pe durata șederii lor – un aspect de care ei sunt din ce în ce mai îngrijorați și un lucru pe care îl fac deja în casele lor. Suntem dedicați să operăm responsabil și, cu peste 1 milion de oaspeți care se cazează în hotelurile noastre în fiecare noapte, credem că acesta este un pas important înainte pentru a reduce cantitatea de plastic folosită”, a adăugat acesta.

Această inițiativă este cea mai recentă schimbare pe care compania hotelieră o face pentru a spori sustenabilitatea operațiunilor sale și pentru a reduce consumul de plastic. în acest an, Marriott a început să înlocuiască micile articole de toaletă din băile a circa 450 de hoteluri select-service, cu dozatoare mari în cabinele de duș, reducând astfel risipa. Noile dozatoare vor fi instalate în peste 1500 de hoteluri din America de Nord până la sfârșitul acestui an, lucru care va permite companiei să elimine peste 35 de milioane de sticle din plastic mici care ajung de regulă la coșul de gunoi.

Aceste inițiative au la bază angajamentul companiei de a-și reduce impactul asupra mediului și fac parte din inițiativa companiei Serve 360: Doing Good in Every Direction care abordează aspecte sociale, de mediu și economice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302