Primul hotel ibis Styles din România se va deschide peste un an, în Arad

Primul hotel ibis Styles din România se va deschide peste un an, în Arad
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group împreună cu partenerul său de dezvoltare FAB Industry, anunță începerea lucrărilor de construcție la primul hotel ibis Styles din România, la Arad. Hotelul va întâmpina primii oaspeți în trimestrul al 2-lea al anului 2017.

ibis Styles din Arad se va bucura de toate avantajele conectării la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul sub acest brand în România, țintind să devină un factor cu o contribuție esențială la calitatea sectorului ospitalității din Arad.

ibisstylesarad

România este o piață foarte promițătoare cu un mare potențial, una dintre piețele cheie din regiune și un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu sosirea în România a ibis Styles, un brand hotelier dinamic, renumit la nivel internațional, dorim să aducem inovație și o nouă experiență hotelieră pentru oaspeți. ibis Styles oferă un design și o atmosferă unice, primire și servicii prietenoase, unde oaspeții să poată simți convivialitatea și povestea unică a hotelului, creată în jurul orașului Arad„, declară Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Noul ibis Styles Arad va fi clasificat ca hotel de 3 stele, oferind oaspeților 72 de camere confortabile. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferințe și o sală multifuncțională pentru evenimente și conferințe. 

Oaspeții hotelului vor experimenta un design interior unic inspirat din istoria industrială bogată a orașului și bazat pe elemente decorative atent selecționate, care îmbină funcționalitatea cu stilul.

Alegerea unei astfel de teme speciale de design pentru noul ibis Styles Arad este ancorată în trei motive de importanță egală. Pe de o parte, Arad are o vastă moștenire industrială, din primii ani ai secolului XX. în al doilea rând, noul hotel este situat în proximitatea celui mai important centru industrial al orașului, Zona Industrială de Vest. Un alt argument puternic pentru încorporarea industriei în ADN-ul noului hotel este trecutul companiei proprietare, FAB Industry, puternic legat de domeniul construcțiilor industriale și de istoria industrială a Aradului.

Suntem încrezători că, prin introducerea în orașul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internațional precum Orbis/AccorHotels și un nou brand hotelier internațional, dinamic și recunoscut, precum ibis Styles, consolidăm poziția Aradului, atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât și pe cel al turismului recreativ.” a declarat Dl. Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deține hotelul, una dintre societățile ce aparțin grupului Mr. FAB.

constructieibisstylesarad

Cu o experiență de peste 20 de ani, MR. FAB își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles din România, grupul va intra în afaceri hoteliere.

Hotelul va fi în mod convenabil situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanță de numai 8 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 minute de Aeroportul Internațional Timișoara. Arad este cel mai important nod de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principala cale de acces spre România.

ibis Styles este brandul economy al AccorHotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302