Pullman Bucharest a lansat ediția a treia a Artist Playground

Pullman Bucharest a lansat ediția a treia a Artist Playground
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Pullman din București a lansat pe 20 noiembrie a.c. ediția a treia a Artist Playground, un spațiu de artă contemporană, prezent în hotelurile Pullman din întreaga lume. Până la sfârsitul anului, hotelul va găzdui lucrările pictoriței Rodica Toth Poiată, atât în zona de lobby, cât și în barul l’Arpege.

artahotelpullman

Pullman Artnight îmbrățișează lumea interesantă a artei contemporane ca o modalitate de a introduce oaspeții în experiența Pullman: din Berlin, Bruxelles, Dubai, Jakarta, Londra și până la București. Unic și surprinzător, cu o identitate vizuală puternică, acest concept de eveniment reprezintă o modalitate inedită de a descoperi hotelul, caracteristicile sale cheie, spațiile și personalitatea sa.” a declarat Patrick Carabin, General Manager, Pullman Bucharest.

Hotelurile Pullman sunt dedicate artei, fotografiei și design-ului, și sunt, în același timp, conectate la cultura locală distinctă a celor mai incitante și vibrante orașe din lume. Conceptul Artist Playground by Pullman este un colț inovator de artă, ce îmbină elemente de interes local, intrigi culturale și ingeniozitate vizuală – pentru a crea experiențe noi, atemporale, pentru oaspeții hotelului.

artaexpusalapullman

Artist Playground se bucură și anul acesta de sprijinul Casei de licitații si investiții Goldart. 

în colaborarea noastră cu Pullman Bucharest, Goldart Auction House și-a asumat rolul de curator independent și caută activ talente locale – pictori, sculptori, fotografi, videografi, ilustratori, designeri grafici – în colegii de artă, universităti și, desigur, galerii. Ne oferă o satisfacție deosebită să vedem programul Artist Playground devenind o componentă naturală a hotelului și mă bucur să anunț că vom folosi acest colț vibrant de artă pentru a expune opere proeminente din licitațiile Goldart, pe tot parcursul anului.”, a declarat Cristian Anghel, Director Executiv, Goldart.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302