Radisson Blu Bucureşti – a doua oară în Expedia Insiders’ Select™

Radisson Blu Bucureşti – a doua oară în Expedia Insiders’ Select™
person Horeca
access_time_filled

expediaHotelul de 5 stele Radisson Blu din București a fost inclus în lista exclusivistă a celor mai bune hoteluri din lume recomandate de cea mai mare agenție de turism online, Expedia, pentru al doilea an consecutiv.

Radisson Blu din București este singurul hotel de cinci stele din România inclus pe Expedia Insiders’ Selectâ„¢ List  2011 și a fost selectat dintre cele 130 000 de hoteluri din întreaga lume de pe site-ul agenției online, pe baza a peste 500 000 de opinii exprimate de clienții Expedia.

radissoninternExpedia Insiders’ Selectâ„¢ List  reunește cele mai bine cotate hoteluri din punct de vedere al excelenței în servicii, al standardelor de calitate și al impresiei generale lăsate clienților, și constituie un instrument credibil, eficient și extrem de util în alegerea hotelului dorit, pe baza aprecierilor altor turiști.
Radisson Blu se află și în topul preferințelor clienților Tripadvisor, cea mai numeroasă și mai importantă comunitate online în domeniul turismului. Acesta ocupă primul loc între hotelurile de cinci stele evaluate în topul popularității hotelurilor din București alcătuit de Tripadvisor.

piscinaradissonRadisson Blu asigură managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din București, cel mai mare complex hotelier de lux din România și în același timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Hotelul Radisson Blu din București face parte din rețeaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamică creștere la nivel mondial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302