Radisson Blu București, desemnat “Hotelul Anului”

Radisson Blu București, desemnat “Hotelul Anului”
person Horeca
access_time_filled

radissonbluhotelulanuluiHotelul Radisson Blu București a fost desemnat vineri 26 mai, câștigătorul “Hotelul Anului” în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor “Romanian TopHotel 2016”, fiind astfel recunoscut ca cel mai bun hotel de 5-stele afiliat unui lanț internațional.  

Rezultatele excelente, o echipă motivată și dedicate, dar și filozofia „Yes I Can!”, au contribuit la obținerea acestei binemeritate recunoașteri”, a declarat Markus Kraus, Director General.

De la deschiderea sa din 2008, printre alte numeroare premii, Hotelul Radisson Blu, București a obținut până acum de patru ori premiul “Hotelul Anului” la Gala Premiilor de Excelență Hotel Tourism and Leisure.

De asemenea, tot în cadrul “Romanian TopHotel 2016”, Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, și el parte a grupului hotelier Rezidor, a obținut locul 3 la categoria Upgrade and Renovation pentru cea mai bună investiție a anului pentru un hotel.

Printre noutățile pe care Hotelul Radisson Blu București le oferă în această vară sunt: deschiderea pentru public, de luni până joi, a piscinei exterioare (preț 100 lei/persoană); promovarea unui nou concept de Brunch denumit Wanderlust Brunch – o călătorie culinară prin savoarea specialităților exotice ale bufetului al fresco; Live EURO 2016 – pentru cei pasionați de campionatul de fotbal, din 10 iunie în 10 iulie, în grădina interioară a hotelului sunt amenajate multiplele zone de vizionare a meciurilor de seară; deschiderea restaurantului Pool Side Grill cu un meniu special creat pentru zilele toride de vară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302