Recunoaștere internațională pentru hotelul Ramada Plaza Bucharest

Recunoaștere internațională pentru hotelul Ramada Plaza Bucharest
person Horeca
access_time_filled

ramadaplazabucharestLanțul hotelier Wyndham Group a premiat recent cele mai bune hoteluri Ramada Worldwide, iar hotelul Ramada Plaza Bucharest este unul dintre câștigătorii premiului „Best of” Hotel în anul 2017.  

Geoffrey A. Ballotti, președinte și CEO al grupului Wyndham, a ales hotelul Ramada Plaza Bucharest datorită succesului din ultimul an, întrucât a demonstrat cel mai înalt nivel de angajament privind satisfacția oaspeților și calitatea serviciilor, subliniază reprezentanții grupului.

Premiul plasează Ramada Plaza Bucharest în cadrul hotelurilor de top la nivel mondial.

Ca o confirmare a experienței excelente a clienților și aplicația Hotels.com și-a desemnat câștigătorul premiului „Loved by Guests”, titlul revenindu-i tot hotelului Ramada Plaza Bucharest. Premiile Hotels.com sunt acordate exclusiv în baza review-urilor date de clienți. 

în urma rezultatelor favorabile obținute de-a lungul anilor, Ramada Plaza Bucharest a primit numeroase titluri, câteva dintre acestea fiind oferite de către Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din lume.

Ramada Plaza Bucharest, reprezentat de brandul Ramada, este parte din cel mai mare grup hotelier, Wyndham Hotel Group, ce însumează în întreaga lume peste 8.400 de hoteluri. Ramada Plaza Bucharest pune la dispoziția clienților 300 camere confortabile, un centru business de conferințe cu 20 săli, restaurantul Red Pepper cu preparate internaționale, barul Vanilla și clubul de wellness, Vitality.

Situat în partea de nord a Bucureștiului, în cel mai prolific cartier de afaceri al orașului și la 500 de metri de Centrul Expozițional Romexpo, hotelul Ramada Plaza Bucharest oferă acces facil atât către aeroport, cât și către centrul orașului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302