Reprezentanţii industriei hoteliere se reunesc la HTLIC 2012

Reprezentanţii industriei hoteliere se reunesc la HTLIC 2012
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei hoteliere își deschide porțile în perioada 24-26 aprilie, la hotelul Marriott din București. Hotel Tourism&Leisure Investment Conference va reuni peste 300 de specialiști: proprietari de hoteluri, investitori, manageri si executivi din industria hotelieră și de turism, arhitecți și designeri din industria hotelieră, touroperatori, dar și reprezentanți ai autorităților locale și a instituțiilor financiare.

Ajuns la cea de-a V-a ediție, evenimentul va reuni peste 40 de vorbitori, 3 seminarii și va premia peste 25 de proiecte și personalități din industrie, toate având în comun calitate excepțională, profesionalism și grijă față de clienți, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori.

hic

În acest an, în cadrul evenimentului va avea loc a doua editie a GALEI PREMIILOR DE EXCELENȚĂ, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovative proiecte și concepte din industria ospitalitatii si a turismului din Romania. Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie, începand cu ora 18.00. Înscrierea proiectelor este gratuită și se poate realiza online aici, până în data de 24 martie.

Categoriile la care vă puteți înscrieți proiectele sunt: Hotel&Meeting Venues (cu subcategorii precum: Hotelul Anului, Lansarea hotelieră a anului, Pensiunea anului ș.a.); Restaurante, Cluburi, Baruri (cu subcategorii precum: Restaurantul anului, Barul anului, Clubul anului ș.a.); Leisure (cu subcategorii precum SPA-ul anului, Cea mai bună investiție a anului ș.a); awardTurism (cu subcategorii precum: Cea mai bună agenție de turism, cel mai bun ebsite de rezervări online ș.a) și categoria Distincție pentru experiență și excelență (cu subcategorii precum Contribuție excepțională la dezvoltarea industriei, Cel mai bun hotel manager al anului, Antreprenorul anului). 

A doua zi a evenimentului, desfășurată pe 25 aprilie, va găzdui o conferință de o zi, în care panelul de vorbitori invitați, specializați în cele mai diverse arii de expertiză din industria hotelieră și a ospitalității, va oferi participanților o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiții și convertirea acestora în indici de profitabillitate.  

A treia zi a evenimentului, desfășurată pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicată seminariilor și studiilor practice oferite de specialiști ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor și seminariilor tehnice, specialiști, experți și practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității vor oferi exemple practice și studii de caz celor prezenți.

Ediția din acest an a evenimentului Hotel Investment Forum include și sectiunea EXPO, un spatiu special de expoziție dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hotelieră și a ospitalității.

Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2012 își propune să ofere o perspectivă actuală și detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră și a ospitalității. În cele trei zile dedicate conferinței și seminariilor, evenimentul va furniza informații actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate în contextul economic actual și din perspectiva oportunităților de investiții din acest segment.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302