Reţeaua hotelieră ibis împlineşte 10 ani de existenţă în România

Reţeaua hotelieră ibis împlineşte 10 ani de existenţă în România
person Horeca
access_time_filled

Rețeaua hotelieră ibis, marcă a grupului internațional Accor, și Continental Hotels aniversează 10 ani de la deschiderea primului hotel Ibis în România. În prezent există 4 hoteluri ibis în țara noastră, 2 în București, unul în Constanța și unul în Sibiu, toate cotate la 3 stele. Hotelurile se află în proprietatea grupului român Continental Hotels și sunt operate în contract de management de către Accor, prin marca ibis. Continental Hotels a investit peste 40 milioane euro în cele 4 hoteluri ibis prezente în țară.

ibisgara

„În cei 10 ani de la inaugurarea primului hotel ibis în România, am avut privilegiul de a fi aleși de peste 1.300.000 de oaspeți care au înnoptat în cele 4 hoteluri ibis. Am fost partenerii a peste 600 companii în organizarea conferințelor și evenimentelor de afaceri. Și în continuare, ibis își propune să rămână sinonim cu serviciile foarte bune la un preț corect, cu convivialitate și devotament pentru clienți, precum și cu încredere și dezvoltare pentru colaboratori”, a afirmat Ioan David, Director General Ibis România.
Ibis Gara de Nord București, primul hotel ibis din țara noastră, și-a deschis porțile în iunie 2001, fiind primul hotel de 3* parte dintr-un lanț internațional. Inaugurat în urma modernizării si reconfigurării fostului hotel Nord, ibis Gara de Nord București a reprezentat o investiție de 14.2 milioane Euro din partea Continental Hotels, compania proprietară a hotelurilor ibis din România.
ibisdoi

O dată cu inaugurarea acestui prim hotel, ibis a adus în România conceptul hotelurilor economice de calitate, oferind oaspeților săi servicii moderne, calitate constantă și preturi rezonabile.
Rețeaua hotelieră s-a impus rapid ca o referință în industria hotelieră din România și și-a continuat dezvoltarea prin inaugurarea a 3 noi hoteluri. În 2005, ibis România și Continental Hotels au inaugurat două noi hoteluri în România: ibis Constanța, în aprilie 2005, urmat de ibis Palatul Parlamentului București, în iunie 2005. Investițiile realizate de Continental Hotels s-au ridicat la 10.3 milioane Euro in pentru ibis Constanța, respectiv 8.5 milioane Euro la ibis Palatul Parlamentului.
În 2009, Ibis și-a extins din nou activitatea în România, prin inaugurarea celui de-al patrulea hotel al rețelei: ibis Sibiu, rezultat al unei investiții Continental Hotels de 9.4 milioane Euro.
În prezent, cele 4 hoteluri ibis reprezintă în total 760 de camere: 250 de camere la Ibis București Gara de Nord, 161 de camere la Ibis București Palatul Parlamentului, 154 de camere la Constanța și 195 camere la Sibiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302