Top 10 hoteluri româneşti cu cele mai bune evaluări pe hotel.info

Top 10 hoteluri româneşti cu cele mai bune evaluări pe hotel.info
person Horeca
access_time_filled

Serviciul de rezervări hoteliere hotel.info a conferit din nou marca de calitate „Top Rated Hotel” și a distins astfel hotelurile cu cele mai bune evaluări pe anul 2012, inclusiv din România, pentru servicii deosebit de bune. Hotel.info s-a orientat în acest sens după evaluările celor peste 5 milioane de clienți ai săi care au făcut rezervări.

Pentru acordarea acestei mărci au fost luați în calcul toți partenerii hotelieri cu cel puțin 8 puncte din maximum 10 posibile. Prin marca de calitate a hotel.info, hotelierii își pot reprezenta eficient publicului calitatea înaltă a serviciilor lor și pot profita astfel de un spor suplimentar de imagine.

hoteluriromania

Iată, aici, hotelurile românești și europene cu cele mai bune evaluări, care prin serviciile lor peste medie au reușit să producă o impresie deosebită de bună asupra oaspeților lor.

Top 10 al hotelurilor românești, la toate categoriile de stele* (dați click pe imagine)

top10hoteluriromanesti

Iată cum arată Top 30 al hotelurilor din Europa*. Pentru fiecare țară este reprezentat doar hotelul care a primit cea mai bună evaluare.

Top 30 al hotelurilor europene la toate categoriile de stele

clasamenthotelurieuropa

www.hotel.info este un serviciu gratuit de rezervări hoteliere pentru companii și clienți privați. În întreaga lume, serviciul oferă peste 210.000 hoteluri pentru rezervări pe cale electronică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302