TripAdvisor a premiat Grand Hotel Continental pentru Excelenţă

TripAdvisor a premiat Grand Hotel Continental pentru Excelenţă
person Horeca
access_time_filled

Hotelul de 5 stele Grand Hotel Continental din București a primit „Premiul de Excelență pentru anul 2012” din partea renumitului site de turism TripAdvisor. Vizitatorii paginii TripAdvisor for Business au cotat Grand Hotel Continental la cele mai mari ratinguri, astfel încât media de rating a anului 2012 de 4,5 puncte aduce hotelului recunoașterea de către TripAdvisor a unei realizări excepționale, se arată într-un comunicat de presă.

ghc0

„Acesta este un superb hotel de tip boutique care încearcă să restabilească fosta glorie”, „Mobilierul și accesoriile sunt elegante și confortabile”, „Personalul este prietenos și extrem de amabil”,  „Am trăit  un sentiment de a fi foarte binevenit și foarte bine îngrijit și aștept cu nerăbdare să mă întorc și anul viitor”, sunt numai câteva din comentariile oaspeților care au trecut pragul Grand Hotel Continental. 
TripAdvisor a acordat hotelui Grand Hotel Continental premiul de excelență pentru anul 2012, cu următorul mesaj: „numai cei mai buni în domeniu sunt răsplătiți cu acest premiu”.
Grand Hotel Continental face parte din lanțul Continental Hotels, primul lanț hotelier din România, înființat la 1991. Proprietarii Continental Hotels au investit în perioada 2005-2009 peste 8 milioane euro în restaurarea și reclasificarea hotelului de la 4 la 5 stele. Hotelul a fost redeschis oficial în ianuarie 2010, obținând atunci titlul de „Lansarea hotelieră a anului”, la Gala Premiilor de Excelență, din cadrul Hotel Tourism&Leisure Investment Forum. „Redeschiderea acestui hotel înseamnă redarea unei clădiri monumet istoric bucureștenilor, dar și apariția primului hotel de 5 stele în lanțul Continental Hotels”, ne-a declarat managerul general al hotelului, Sanda Almășan.

reception0

Încă de la înființare, obiectivele companiei Continental Hotels au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, de business si cea economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental, Continental Forum, Continental, Hello Hotels, Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Continental Hotels deține și 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.
Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302