TUI construieşte în Italia Castelfalfi Resort

TUI construieşte în Italia Castelfalfi Resort
person Horeca
access_time_filled

TUI Resorts & Hotels, subsidiară a grupului european de turism TUI AG, a demarat construcția primei etape a proiectului în valoare de 250 de milioane de euro, Resortul Castelfalfi din regiunea Toscanei. Prima etapă constă în realizarea unui boutique hotel cu 32 de camere, care se va deschide la mijlocul anului 2012, precum și case de vacanță și apartamente construite pe o suprafață de 11 km pătrați.

tosk5_gross
Proprietățile hotelului vor fi construite în apropierea unui teren de golf amenajat încă din toamna anului 2010. Compania plănuiește să realizeze încă două hoteluri, în cea de a doua etapă, cu o investiție de 250 milioane de euro.
În 2007, TUI AG a achiziționat un sat întreg în inima Toscanei. Tenuta di Castelfalfi ține de districtul Montaione și este situată în central triunghiului Florența, Siena și Pisa. La momentul achiziției, satul avea numai 2 locuitori. De-a lungul timpului, cele 26 de ferme ale satului au fost abandonate și lăsate în paragină. Å¢inutul deluros este specific regiunii Toscana cu măslini, viță de vie, arbori de chiparos și pin.

Toskana_Resorts_Castelfalfi___3

Valea se așează la baza Muntelui Borgo și găzduiește o cețățuie veche din secolul XI, o mică biserică și case abandonate. „Cu acest proiect vom realiza un nou capitol în istoria TUI Hotels & Resorts. Vom dezvolta un resort vast, unic în regiunea Toscanei. Aspectele legate de sustenabilitate, conservarea și restaurarea acestui peisaj unic sunt principalele noastre priorități”, a declarat Michael Frenzel, CEO al TUI AG.

tuscany_castelfalfi_5
60% din necesarul de energie va fi produs local prin stațiile de procesare a biomasei. Furnizarea apei va fi asigurată dintr-un izvor propriu. Agricultura din Castelfalfi va fi conservată. Strugurii de pe cele 30 de hectare de viță de vie vor fi procesați în propria fabrică și în ficarea an recolta de la cei 9.000 de măslini va fi transformată în mii de litri de ulei de măsline. Managementul favorabil mediului înconjurător va fi asigurat prin certificarea „EcoResort” specifică standardelor grupului TUI. În ansamblu proiectul va crea 250 de locuri de muncă în regiune.
Sursa: TUI Group

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302