Un complex hotelier de lux s-a deschis pe litoralul românesc

Un complex hotelier de lux s-a deschis pe litoralul românesc
person Horeca
access_time_filled

Un complex hotelier cu 2 hoteluri, unul clasificat la 5 stele și un boutique hotel de 4 stele, 46 de vile de lux, patru restaurante și șase baruri, a fost inaugurat pe litoralul românesc pe 1 iulie 2011, în nordul stațiunii Mamaia.  Investitorii sunt doi politicieni, Nicolae Moga și fostul prefect de Brăila Mihai Manea, care au investit în Complexul Marina Regia Residence nu mai puțin de 35 de milioane de euro. 

arena
Hotelul de 5 stele Arena Regia Hotel&Spa a necesitat o investiție de 15-18 milioane de euro. Hotelul are 63 de camere și opt apartamente, cu un total de 144 de locuri de cazare, dispuse pe 8 niveluri. Totodată, clădirea include două restaurante, piscină interioară și exterioară, un centru spa și un centru de conferințe.
clasicUnul dintre investitorii complexului, Mihai Manea a declarat la inaugurarea hotelului că „După un efort susținut, ne-am strâns astăzi, 1 iulie pentru a celebra deschiderea unui alt complex de prestigiu pe litoralul românesc. Sperăm ca prin investițiile făcute să ne ridicăm la nivelul cerințelor clienților români și al celor străini”.

Complexul promite să ofere o experiență de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinația inspirată de design, atenția la detalii și serviciile de o calitate ireproșabilă.
Pe lângă hotelul de 5 stele, complexul mai cuprinde și un boutique hotel de 4 stele – Arcadia Hotel, 46 de vile, un centru SPA caracterizat ca fiind „cea mai exclusivistă și luxoasă locație spa de pe litoralul Mării Negre”, un centru de conferințe, restaurante, baruri dar și o plajă privată.

arcadiahotel1

Proiectul a început în 2001, investiția totală ridicându-se la peste 35 milioane de euro. Complexul a fost realizat în așa fel încât să poată funcționa pe durata întregului an, nu numai în sezonul estival, a precizat Nicolae Moga.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302