Un nou hotel de 5 stele în Transilvania

Un nou hotel de 5 stele în Transilvania
person Horeca
access_time_filled

începutul anului 2018 a adus pe piața hotelieră din Cluj, aflată în continuă dezvoltare în ultimii ani, un nou hotel de 5 stele: Platinia.

Hotelul este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca (respectiv rezidențial, comercial și hotelier), deschis în primăvara anului trecut, pe locul fostei fabrici de bere Ursus, după o investiție de peste 25 de milioane de euro.

hotelplatiniareceptie

Situat în apropierea stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente și a celor mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca, Hotelul Platinia dispune de 121 de apartamente spațioase, un centru de conferințe cu 3 săli multifuncționale și 2 restaurante a la carte: restarantul AMAGUSTO, cu specific italian și restaurantul SAKURA, cu specific asiatic.

Anul 2018 îl dedicăm poziționării pe piață a Hotelului Platinia ca fiind primul hotel autentic de lux din Cluj-Napoca”, a declarat, pentru revista Horeca România, Cosmin Sîndean, CEO Platinia.

Potrivit reprezentantului Platinia, hotelul este singurul din segmentul de lux din Cluj-Napoca care pune la dispoziția oaspeților exclusiv apartamente, iar prin accesul direct către Platinia Shopping Center, o galerie comercială modernă, oaspeții hotelului beneficiază de o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, fitness, book store, ATM și servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie etc.), restaurante a la carte, casino.

hotelplatiniaapartamente

Mai multe detalii despre proiectul hotelului Platinia puteți citi în următoarea ediție a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302