Un nou trend în rezervările hoteliere

Un nou trend în rezervările hoteliere
person Horeca
access_time_filled

Tot mai multe hoteluri din România oferă posibilitatea rezervării camerelor direct de pe paginile lor de Facebook. Lanțul hotelier Continental, anunță că începând cu luna august 2011 permite efectuarea de rezervări online de pe paginile de Facebook ale fiecărui hotel din portofoliul propriu, potrivit reprezentanților companiei.
reservation„Această inițiativă vine în completarea demersurilor noastre pentru îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim și a accesibilității lor. Oaspeții sunt pasiunea noastră, de aceea depunem permanent eforturi pentru a fi mai aproape de aceștia. Astfel, am creat o pagină de Facebook pentru fiecare hotel din lanț, oferind clienților noștri posibilitatea de a ne transmite impresiile și sugestiile lor, permițând totodată efectuarea de rezervări direct din rețeaua de socializare”, se arată în comunicatul de presă emis de Continental Hotels.
Anul acesta lanțul Continental Hotels, primul lanț hotelier național operativ din România, a împlinit 20 de ani de la înființare. Orașele în care lanțul Continental Hotels este prezent sunt București, Constanța, Sibiu, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Suceava, Turnu Severin și Porțile de Fier, totalizând peste 1860 de camere.
Și hotelul de 4 stele Epoque, proaspăt pe piața hotelieră bucureșteană, a anunțat că oferă, începând cu luna aceasta, posibilitatea rezervării camerelor direct din pagina de Facebook a hotelului. Potrivit conducerii hotelului Epoque, formularul de booking online, ușor accesabil de pe pagina de facebook a unității, „reprezintă o completare firească a paletei de facilități puse la dispoziția clienților și concepute pentru a oferi servicii de lux în deplin confort și funcționalitate”.

fbbooking„Este firesc să fim prezenți acolo unde sunt și clienții și prietenii noștri. Epoque și-a propus încă de la început să ofere o experiență privilegiată în modul cel mai accesibil și comfortabil cu putință, astfel încât vom veni mereu în întâmpinarea clienților noștri anticipându-le dorințele. Recunoaștem nevoia de interconectivitate în stabilirea planurilor de vacanță și factorul timp, esențial în planificarea călătoriilor de business, fapt pentru care acum oferim și posibilitatea de a face booking simplu și rapid, din interiorul celei mai populare platforme sociale a momentului, Facebook”, a declarat Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque Bucuresti.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302