Vega Company reintroduce în circuitul turistic complexul Faleza

Vega Company reintroduce în circuitul turistic complexul Faleza
person Horeca
access_time_filled

Complexul hotelier Faleza din Galați a fost reabilitat și va fi introdus în circuitul turistic în toamna acestui an, au anunțat reprezentanții Vega Company, cea care a achiziționat complexul în anul 2010. 1,3 milioane de euro s-au investit în reabilitarea complexului, pentru a putea fi introdus în circuitul turistic, a precizat Corneliu Istrate, cel care deține pachetul majoritar al acțiunilor la Grupul de firme Vega, pentru Bursa.
faleza3„Deși imediat după ce l-am cumpărat ne-am gândit să folosim spațiul respectiv pentru a amenaja o clinică medicală privată sau chiar noul sediu al Primăriei Municipiului Galați, în final am luat cea mai bună decizie pentru noi – aceea de a menține domeniul inițial de activitate, mai ales că grupul nostru de firme mai deține și alte hoteluri”, a precizat Corneliu Istrate. Complexul hotelier Faleza Galați are patru niveluri și o capacitate de peste 100 de locuri, în camere duble și camere cu un pat. „Construcția a necesitat mai multe modificări pentru a-l ridica la standardele europene. Am pus lifturi și am făcut toate reparațiile necesare astfel încât să poată primi trei stele, înainte nu arăta nici de două stele”, a mai declarat Corneliu Istrate.
Hotelul Faleza împreună cu terenul aferent, de 3.586 metri pătrați, a fost cumpărat de Vega Company în urma unei licitații oraganizate de firma Neptun-Olimp, la care Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) deține acțiuni. La licitație au mai participat patru ofertanți, toți din Galați, iar prețul de pornire a fost de 1,16 milioane de euro. În final, Vega Company a cumpărat complexul hotelier cu suma de 2,6 milioane de euro plus TVA.
În prezent, Grupul Vega mai deține în Galați un hotel de trei stele, cu 69 de camere și un complex hotelier și de agrement de cinci stele, cu 30 de camere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302