Scaunul Gamoni, un stil de viață

Scaunul Gamoni, un stil de viață
person Cătălina Matei
access_time_filled

Gamoni este o companie producătoare de scaune din lemn stratificat, tapițate, destinate segmentului HoReCa, dar și birourilor și altor spații publice. În articolul de față, un reprezentant al companiei vorbește despre principiile pe care se bazează întregul concept, oferta de produse, atuurile acestora și tendințe.

Când și cum a încolțit ideea acestui business și care a fost parcursul?
Am început în anul 1994 cu producerea elementelor din lemn stratificat, iar fabricarea scaunelor a venit ca o dezvoltare firească, dar și ca o provocare. Am avut standuri câțiva ani la rând la Târgul de mobilă din București, am vizitat multe târguri internaționale, ne-am tehnologizat și am trecut într-o nouă etapă, aceea de producere a scaunelor tapițate.

Care este oferta de produse a companiei pentru operatorii HoReCa?
Compania noastră produce scaune la comandă şi dispune de numeroase modele, care, la rândul lor, vin în variante diferite. Clientul are posibilitatea să îşi personalizeze scaunul în funcţie de preferinţele lui.


Care sunt atuurile principale ale produselor?
Principalul atu al companiei noastre este îmbinarea perfectă dintre estetic şi confort. În viziunea noastră un scaun reprezintă un stil de viaţă, de aceea ne preocupă ergonomia, alături de confort, tendinţe de modă, raport corect calitate-preț. Oamenii merg la restaurante, cafenele pentru a se delecta şi pentru a petrece timp şi, de aceea, este esenţial să ne gândim la confort în aceeaşi măsură în care ne gândim la design, mai ales că cele două nu se exclud una pe cealaltă. Printre atuurile companiei Gamoni se numără şi tehnologia de care dispunem, prin care oferim o varietate mare de scaune şi adaptabilitatea la cererea şi schimarea pieţei, venind mereu cu colecţii noi. 


Care sunt obiceiurile de cumpărare ale românilor în ceea ce privește produsele companiei, în această perioadă?
Românii au manifestat din ce în ce mai mult interes şi entuziasm în ultimii ani în ceea ce priveşte design-ul interior, fie că vorbim de casă sau de amenajarea spaţiului de lucru. Au devenit tot mai preocupaţi de amenajarea spaţiilor în care îşi petrec majoritatea timpului. Dat fiind faptul că avem o gamă variată de produse, avem alternative pentru toate cerinţele.
În privința scaunelor de birou clienţii au început să pună accentul pe confort, fiindcă şi-au dat seama cât de importantă este o postură corectă atât la locul de muncă, cât şi când stăm la masă cu prietenii şi familia, în sănătatea şi buna stare a noastră.

Ce inițiative credeți că ar fi potrivite pentru încurajarea producătorilor locali?
Consider că cei care achiziționează ar trebui să se orienteze mai mult către produsele locale, mai ales pentru faptul că există atât de multă diversitate din care pot alege. Produsele fabricate în România sunt foarte competitive, aşa că sigur există ceva în conformitate cu cerinţele oricărui cumpărător.

Ce aspecte dificile credeți că are piața acestor produse?
Principalul aspect dificil în ceea ce priveşte produsele dedicate HoReCa ar fi viteza de schimbare a trendurilor. Trăim într-o lume în care ritmul este foarte alert, drept urmare trebuie să fii mereu atent şi conectat la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi să fii flexibil astfel încât să te poziţionezi cu produsul în contextul vremurilor actuale. 

Ce planuri de dezvoltare aveți pentru perioada următoare?
Încă de la început suntem într-o continuă evoluţie, dezvoltăm noi colecţii şi produse care să ofere clienţilor noştri satisfacţie în ceea ce priveşte designul şi confortul. 

Produsele se pot comanda direct de la Gamoni, printr-un e-mail, la adresa info@gamoni.ro, urmând ca un consultant să ia legătura cu clientul.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302