5 to go accesează noi piețe internaționale

5 to go accesează noi piețe internaționale
person Horeca
access_time_filled

5 to go continuă să își dezvolte prezența pe plan local și internațional într-un ritm accelerat și obține în primul trimestru din 2024 rezultate în linie cu obiectivele setate pentru acest an. Astfel, compania a început demersurile pentru deschiderea a două noi cafenele 5 to go la Budapesta, în plus față de cele patru deja prezente în Ungaria; în plus, se pregătește să intre pe piața din Bulgaria, unde a semnat actele pentru două locații.


De asemenea, 5 to go a înregistrat în primele trei luni ale anului o creștere a vânzărilor cu 48%, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. În privința numărului de locații, 5 to go a depășit pragul de 550 de locații în țară, după deschiderea în acest an a 40 de locații noi, la care se adaugă nouă locații renovate în totalitate și două relocate.

Evoluția actuală a numărului de locații se încadrează în targetul propus pentru prima parte a anului, acesta este ritmul necesar pentru a atinge, sau chiar depăși, borna de 650 de cafenele deschise până în decembrie. În continuare ne vom consolida prezența în special în orașele mari din România, precum Cluj, Iași, Brașov, Suceava. Atât pe plan local, cât și în țările vecine, testăm piața, analizăm trendurile și ne adaptăm strategia de brand și poziționarea de preț, dacă este cazul, pentru a putea răspunde nevoilor specifice ale cumpărătorilor și a le oferi o experiență cât mai plăcută și apropiată de așteptările lor. Mă bucur că se va concretiza deschiderea primelor locații 5 to go din Bulgaria, este o realizare pe care o urmărim de ceva vreme, iar în Ungaria planul este să fim prezenți cu 10 cafenele până la finalul anului, dacă totul decurge conform așteptărilor”, a spus Radu Savopol, cofondator 5 to go.

În acest moment, rețeaua 5 to go cuprinde 120 de orașe din România, alte 35 urmând a fi incluse pe harta de dezvoltare în acest an și numără 280 de antreprenori care duc mai departe valorile brandului și contribuie semnificativ la dezvoltarea masivă pe plan local, prin gestionarea cu succes a uneia sau a mai multor locații.

Până în decembrie 2024, este planificată deschiderea a în jur de 120 de noi cafenele 5 to go, precum și consolidarea prezenței pe piețele externe, unde extinderea businessului va fi condiționată de o analiză riguroasă a rezultatelor obținute anterior și de specificul fiecărui țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302