Accor anunță deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Pitești

Accor anunță deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Pitești
person Horeca
access_time_filled

Ca urmare a semnării unui acord de franciză cu partenerul local, HR EDEN 2007, Accor anunță deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Pitești, județul Argeș. Deschiderea va fi precedată de o renovare a actualului hotel de trei stele Argeș, situat în centrul orașului Pitești.

Proprietatea cu 45 de camere va trece prin ample lucrări de reamenajare, pentru a se alinia standardelor brandului. Conceptul de design interior va avea o strânsă legătură cu simbolul orașului Pitești, oraș care găzduiește în fiecare an festivalul Simfonia Lalelelor. Hotelul va dispune de un restaurant și un bar, o sală de ședințe și parcare exterioară. Primii oaspeți îi vor călca pragul în trimestrul al patrulea din 2023.

Hotelul este situat chiar în centrul orașului, în Piața Muntenia nr. 3, aproape de Primăria Orașului Pitești, de piața principală și de fântâni. La câțiva pași, călătorii pot găsi magazine, restaurante, cafenele, parcul principal al orașului, muzee etc., iar cei interesați pot ajunge cu ușurință la majoritatea instituțiilor din oraș.

Pitești este un oraș vibrant din România situat la doar 120 de kilometri nord-vest de București, fiind ușor accesibil din toate părțile României, ceea ce îl face o destinație bună, atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turişti.
Orașul este un centru economic important în regiune. În proximitatea sa sunt localizate numeroase fabrici, corporații și parcuri industriale, entități care își desfașoară activitatea în principal în legătură cu Uzina Dacia Renault, centrul industriei auto din România. Totodată, Bazinul Olimpic și nou inaugurata Sală Polivalentă Arena Pitești, au făcut din oraș un centru unde se organizează importante competiții sportive naționale și internaționale.

Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Pitești, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaționale atât de necesare pentru vizitatorii orașului și va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase și facilitățile moderne, Piteștiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul și viitorul se îmbină pentru a crea spațiu pentru întâlniri inedite și momente de neuitat. Noul hotel ibis Styles Pitești City Center va adăuga cu siguranță un plus de valoare sectorului ospitalității din oraș”, spune Alina Rapan – Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.

Colaborarea cu prestigiosul operator hotelier internațional Accor ne permite să introducem un hotel contemporan în Pitești și aduce, totodată, o energie nouă într-o zonă fermecătoare din inima orașului. De la redeschiderea sa în 2010, hotelul Argeș este o afacere de familie, operată cu pasiune și dăruire. Cu noua sa personalitate creativă, hotelul ibis Styles Pitești City Center va rămâne un loc cald și primitor, unde valorile locale se vor îmbina cu standardele internaționale”, a declarat Andreia Dumitrica, hotel manager ibis Styles Pitești City Center.

Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă ospitalitate simplă, contemporană și economică. Cuplurile, familiile, călătorii singuri și oaspeții de afaceri sunt întâmpinați în cele peste 560 de hoteluri ibis Styles cu design unic, în peste 45 de țări.
ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global. ibis Styles face parte din Accor, un grup hotelier care cuprinde peste 5.400 de proprietăți și 10.000 de restaurante și baruri în 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302