Accor anunță sosirea Swissôtel în Poiana Brașov

Accor anunță sosirea Swissôtel în Poiana Brașov
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță că urmează să inaugureze un hotel Swissôtel în stațiunea de schi Poiana Brașov din România. Programată să își întâmpine primii oaspeți în martie 2024, proprietatea reprezintă un nou proiect pentru Accor și Swissôtel în parteneriat cu Neagoe Basarab Residences S.R.L., un dezvoltator imobiliar local.


Cu 114 camere și apartamente, dezvoltarea hotelului este structurată în două faze. Prima fază este programată pentru a fi inaugurată la sfârșitul lunii martie 2024, iar cea de-a doua fază va urma în februarie 2026.
Proprietatea va găzdui facilități spa de ultimă generație, o piscină, jacuzzi interior și exterior, saună și o sală de fitness complet echipată. Pasionații de gastronomie se vor delecta cu preparatele restaurantului gourmet, în timp ce facilități practice, cum ar fi un depozit pentru schiuri și o parcare subterană, răspund nevoilor diverse ale oaspeților.


Swissôtel Poiana Brașov a fost conceput pentru a îmbina patrimoniul local și confortul contemporan. Blocurile masive de piatră naturală, lemnul fără îmbinări special tratat și tradiționala vopsea albastră din Viscri creează o atmosferă armonioasă. La primul pas în interiorul hotelului, oaspeții se vor simți ca și cum ar face parte din spiritul transilvănean. Proiectul se aliniază principiilor ESG și încorporează un angajament ferm față de sustenabilitate.
Conceptul prinde viață prin sinergia creativă a unei echipe de designeri, din care fac parte Adrian Soare pentru fațade, Eliza Yokina pentru spa și camere, Poteca Studio pentru grădină, Cristian Corvin pentru restaurant și Nicolae Petrencu pentru designul general.


Cătălina Toma, Accor Development Director for Romania, Bulgaria, Moldova, and the Czech Republic: „Suntem bucuroși să aducem Swissôtel în Poiana Brașov, continuând angajamentul nostru de a oferi experiențe de ospitalitate excepționale. Acest proiect remarcabil de 5 stele se aliniază cu strategia noastră de creștere a rețelei Accor în România la nivel regional și de stabilire a unei prezențe puternice într-o importantă stațiune de schi.

Sunt extrem de entuziasmat că hotelul Swissôtel din Poiana Brașov se va deschide în 2024, marcând o etapă importantă pentru stațiune, deoarece este primul hotel care va fi construit în zonă după o perioadă îndelungată„, afirmă Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy.


Bogdan Ciungara, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar NORRMA, și-a împărtășit anticiparea, spunând:Swissôtel din Poiana Brașov este proiectat pentru a deveni o destinație emblematică, ce combină ospitalitatea elvețiană, un angajament puternic față de sustenabilitate și confort cu farmecul impunător al Munților Carpați„.


Five Star Hospitality a jucat un rol central în finalizarea acestui proiect prin sprijinirea investitorului în alegerea brandului potrivit pentru această proprietate.


Swissôtel, unul dintre cele mai prestigioase branduri elvețiene din lume, a devenit sinonim cu ospitalitatea elvețiană și cu tot ceea ce este de iubit în Elveția – servicii, stil și fiabilitate. Cu peste 30 de destinații cu un design contemporan în întreaga lume, vitalitatea, durabilitatea și un angajament profund înrădăcinat față de calitate definesc experiența Swissôtel, asigurând un mediu personalizat în care oaspeții se pot simți în largul lor și se pot reîncărca. Respectat pentru designul său inteligent, calitatea măiestriei artizanale și abordarea atentă a sustenabilității, Swissôtel oferă oaspeților săi ușurința de a explora lumea, de a descoperi adevăratele recompense ale vieții și de a îmbrățișa oportunitățile de a le „trăi frumos”.

Despre Accor
Accor este un grup hotelier lider la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302