Lior Bebera, numit General Manager Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Lior Bebera, numit General Manager Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence
person Horeca
access_time_filled

Lior Bebera, manager cu 25 de ani de experiență în sectorul ospitalității, la nivel internațional, a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de General Manager. El se întoarce în România, țară în care a mai deținut o poziție de General Manager în perioada 2016-2019.

Lior Bebera și-a început cariera în industria hotelieră în Germania, în 1998, dobândind expertiză în arii de activitate diverse ale business-ului hotelier – Sales & Business Development, Food & beverage Management, Hotel Management și activități ale ariei Global Corporate – în zece țări diferite, pe patru continente, și acumulând experiență în branduri de 5 stele. Din 2016 a ocupat roluri de General Manager, Cluster General Manager, Managing Director și Group Director of Operations în cadrul unor lanțuri hoteliere internaționale, obținând performanțe notabile.

Cel mai recent rol al său a fost cel de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri și 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere și premergătoare deschiderii, organizând și stabilind cu eficiență structura și operațiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidențială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.


Mă întorc în România cu entuziasm, privind acest moment ca pe o oportunitate de a juca un rol în evoluția complexului Radisson Blu & Park Inn by Radisson. Obiectivul meu este de a poziționa ambele hoteluri drept opțiuni principale pe piață. Este un privilegiu să mă alătur Radisson Hotel Group și sunt cu adevărat încântat să colaborez cu o echipă locală extraordinară. Am admirat dintotdeauna acest complex, care se mândrește o reputație solidă și un angajament puternic față de proprietari, clienți și angajați. Le sunt recunoscător companiilor care dețin acest complex pentru încrederea cu care mi-au oferit oportunitatea de a coordona business-urile lor din București. Încep această călătorie cu entuziasm, alături de echipa din București, și sunt dornic să explorăm împreună noi oportunități și să colaborăm pentru a poziționa Bucureștiului pe harta marilor evenimente internaționale”, a dspus Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Sunt încântat să îi urez bun venit lui Lior Bebera în cadrul Radisson Hotel Group. Lior este un lider în ospitalitate concentrat pe experiența oaspeților, cu o experiență vastă în industrie, care va aduce cu siguranță valoare în cadrul echipei din București, precum și companiei. Îi urez succes și îi mulțumesc pentru că s-a alăturat echipei”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President at Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Hotel București a beneficiat de un amplu proces de renovare și modernizare, în urma unei investiții majore de capital, pentru transformarea elegantă a lobby-ului și a zonei exterioare a hotelului – aceasta fiind una dintre cele mai mari investiții din sectorul local al ospitalității din ultimii ani. Noul concept de amenajare a spațiului de primire oferă oaspeților mai multe zone de seating premium, în interior și în aer liber, un lounge bar primitor în lobby, o grădină verde, o zonă de piscină relaxantă și noi baruri interioare și în aer liber ultra-moderne, creând spațiul perfect pentru a lua masa și o locație ideală pentru evenimente private.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302