Accor Career Talks s-a lansat la București, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană

Accor Career Talks s-a lansat la București, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană
person Horeca
access_time_filled

Grupul Accor anunță lansarea recentă a Accor Career Talks la București, o serie de evenimente menite să ofere mentorat, coaching în carieră și dezvoltarea abilităților pentru viitorii lideri ai industriei ospitalității. Conceptul local a fost dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană și este găzduit în cadrul unui hub creativ permanent amenajat de Accor la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității.


Echipa Accor a inaugurat recent noul Accor Corner la Facultatea de Management al Turismului și Ospitalității din cadrul Universității Româno-Americane. Spațiul este menit să întâmpine studenții și să devină un hub de inspirație, învățare și colaborare. Proiectat cu gândul la potențialul de creștere și dezvoltare al studenților, Accor Corner este o dovadă a angajamentului grupului de a educa și susține viitorii lideri ai industriei ospitalității.


Lansarea Accor Corner a fost făcută în prezența Feliciei Dincă, Talent&Culture Manager România și SEE la Accor, a lui Laurent PICHERAL, fost membru al Comitetului Executiv Accor, Costel Negricea, Rector, Universitatea Româno-Americană, Camelia Gheorghe, Decan Facultatea de Turism si Managementul Ospitalității din cadrul Universității Româno-Americane și Patricia Dodu, Conferențiar universitar la Facultatea de Turism si Managementul Ospitalității. Evenimentul a reunit studenți de la Universitate și numeroși lideri Accor și a prilejuit conversații semnificative despre viitorul turismului.
Spațiul este mult mai mult decât un hub fizic. Acesta va oferi nenumărate oportunități de mentorat, pregătire profesională și dezvoltare a abilităților, simbolizând în același timp dedicarea Accor de a împuternici următoarea generație de profesioniști din domeniul ospitalității.


„Înțelegem că noua generație de profesioniști caută mai mult decât un salariu. Aceștia sunt în căutarea unui sens și a unei evoluții în cariera lor. Oferindu-le posibilități de învățare continuă și de dezvoltare personală, nu numai că răspundem așteptărilor lor, ci și modelăm viitorul industriei noastre.
Angajamentul nostru de a împuternici viitorii profesioniști în domeniul ospitalității merge dincolo de simple cuvinte. Se reflectă în designul atent al Accor Corner și în programele pe care le vom oferi în interiorul acestor pereți. Credem că, investind în creșterea și potențialul tinerilor, asigurăm o perspectivă de dezvoltare durabilă pentru turismul din întreaga lume”,
a afirmat Felicia Dincă, Talent & Culture Manager Romania și SEE la Accor.


Grupul, care are în prezent peste 1,000 de angajați în țară, va angaja peste 1,000 de noi membri ai echipei sale până în 2025, pentru a sprijini deschiderea și operarea a peste 25 de noi hoteluri.


Despre Accor
Accor este un grup hotelier care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul are unul dintre cele mai diverse ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302