Accor va deschide un nou hotel Mercure în București

Accor va deschide un nou hotel Mercure în București
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță deschiderea unui nou hotel Mercure în București, în toamna anului 2023. Grupul a semnat un contract de franciză cu compania locală Sab Serv Expres S.R.L. Hotelul va funcționa într-o clădire complet renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de Piața Unirii și de Centrul Vechi al Capitalei.


Mercure Bucharest Cantemir va avea 40 de camere cu design rafinat, un restaurant, un bar și o sală de conferințe, divizibilă în două săli de ședințe individuale. Toate facilitățile vor fi găzduite de o clădire renovată de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, arteră ce leagă Piața Unirii de parcul Tineretului. Hotelul va fi poziționat la o distanță de mers pe jos față de Centrul Vechi. De asemenea, Timpuri Noi, cartier popular ca destinație pentru birouri și reședințe, se află la mai puțin de 1,5 km.


În ultimii ani, ne-am angajat să creștem prezența Accor în noi destinații din România și să aducem astfel standarde superioare de ospitalitate și servicii în orașele cheie ale țării. Totodată, Bucureștiul rămâne o piață importantă pentru portofoliul nostru. Vedem un mare potențial în crearea, împreună cu partenerii noștri, a unor concepte de top cu potențial disruptiv în segmentul lor. Mercure Bucharest Cantemir va fi un hotel remarcabil, care va fi gazdă atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală din zona centrală și de sud a capitalei. Sunt convinsă că va deveni în scurt timp o destinație vibrantă pentru împrejurimile sale și un punct de plecare extraordinar pentru explorarea Bucureștiului”, spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.
Când pasiunea noastră de a da o nouă viață unei proprietăți excepționale s-a unit cu know-how-ul de clasă mondială al Accor în industria ospitalității, s-a născut un produs uimitor. Noul Mercure pe care îl deschidem împreună are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider în categoria sa. Mai mult decât atât, venirea sa pe piață va revitaliza întreaga zonă din proximitate și va aduce un reper pe harta de lifestyle a Bucureștiului. Pentru noi, ca investitori locali, să contribuim la atractivitatea orașului nostru natal este o mare mândrie. La fel este și parteneriatul cu un lider global în domeniul ospitalității precum Accor”, a declarat Carmen Ioana ION, reprezentant al Sab Serv Expres SRL.


Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

Accor este un grup hotelier care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302