Ana Hotels Europa Eforie Nord anunță începerea sezonului turistic în locație

Ana Hotels Europa Eforie Nord anunță începerea sezonului turistic în locație
person Horeca
access_time_filled

Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic festival are startul pe 21 aprilie. Primii oaspeți care vor trece pragul locației de la Eforie Nord sunt turiștii care au ales să își petreacă la mare Sărbătorilor de Paște și 1 Mai. Redeschiderea hotelului din Eforie Nord va fi marcată prezența mai multor categorii de turiști, atât din zona de leisure, tineri sau familiști, dar și din zona de recuperare și wellness.


”Ne bucurăm să vedem că există un trend crescător al rezervărilor în ultima perioadă, în special, pentru Sărbătoarea Paștelui și a weekendului de 1 Mai. S-a observat un ritm ascendent și pentru rezervările din lunile de vârf, iulie-august, sezonul de vară dând semne de revitalizare. Este evident că există tendințe pozitive și pe segmentele afectate major de pandemie, respectiv pe partea de evenimente de business și private sau teambuildinguri”, a spus Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa.
La capitolul noutăți 2022, Ana Hotels Europa va intra în sezonul turistic cu noutăți culinare adaptate zonei, axate pe produse proaspete marine dar și pe produse tradiționale românești.
În cadrul Ana Aslan Health Spa, oaspeții vor putea accesa un meniu de terapii spa personalizat, flexibil și ușor de experimentat. Vor exista tratamente noi, game cosmetice bio inovatoare, detalii care vor asigura biodiversitate, senzorialitate, autenticitate.
Ana Hotels Eforie Nord va continua acțiunile eco-friendly, constienți fiind de faptul că acțiunile simple de prevenire a generării deșeurilor de ambalaje și reducere a consumului de apă și detergent, pot contibui semnificativ la protejarea mediului înconjurător și reducerea emisiilor de CO2.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302