Restaurantul Riviera Park se redeschide în Parcul Național din București

Restaurantul Riviera Park se redeschide în Parcul Național din București
person Horeca
access_time_filled

Poziționat la 500 de metri de intersecția Bd. Decebal cu Mihai Bravu, restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” București se redeschide, după un proiect amplu de remodelare și investiții, care se ridică la 1 milion euro, derulat pe parcursul ultimelor 12 luni. Propunerea de amenajare a spațiului a fost semnată de arhitectul Octav Roman / Creativ Interior.


Unul dintre cele mai vechi restaurante din București, deschis în 1974, are acum un look chic, dar cochet, fiind situat chiar pe marginea lacului, în inima orașului. Restaurantul cu bucătărie mediteraneană și internațională are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasă.
Locația este acum operată de grupul Berăria H. „Riviera Park presupune un concept nou, o destinație pentru entertainment și petrecere a timpului liber cu un pachet gastronomic și de lifestyle diferit. Cred că piața are nevoie de propuneri noi și prin această investiție ne arătăm încrederea de a investi în proiecte care aduc alternative agreabile de petrecere a timpului liber pentru clienții noștri”, a spus Vlad Dumitru, CEO grupul Berăria H.
La Riviera Park se pot organiza atât evenimente sociale, gastronomice sau concerte, fiind, de asemenea, și un spațiu ideal pentru evenimente private și de companie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302