Ana Hotels Europa se redeschide, din 16 aprilie, după finalizarea unui proces de modernizare

Ana Hotels Europa se redeschide, din 16 aprilie, după finalizarea unui proces de modernizare
person Horeca
access_time_filled

Ana Hotels anunță redeschiderea emblematicului hotel „Europa” din Eforie Nord, după finalizarea unui complex proces de modernizare care s-a întins pe o perioadă de șase luni, clădirea primind îmbunătățiri semnificative, atât la exterior, cât și la interior.


Investiția de peste 14 milioane de euro a cuprins lucrări de eficientizare energetică a clădirii (pentru care s-au accesat fonduri europene în valoare de 440.000 euro), atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei și a balcoanelor, modernizarea completă a instalațiilor clădirii, cât și prin refacerea designului camerelor și a unor funcționalități ale SPA-ului medical al hotelului.
Astfel, „Ana Health Spa” Eforie Nord și zonele publice ale hotelului au fost revitalizate. Sala de fitness a fost extinsă și dotată cu echipamente moderne pentru a satisface nevoile oaspeților activi, iar zona de primire a fost reconfigurată și modernizată, pentru a oferi clienților un confort suplimentar într-o zonă tip lounge.
O atenție deosebită a fost acordată tehnologiei din camere, sistemele noi moderne de ventilație și BMS, asigurând un ambient proaspăt și plăcut în fiecare cameră. Totodată, s-a făcut implementarea unui sistem IPTV, care va permite oaspeților accesul la informații utile despre serviciile oferite în hotel și SPA, pentru o experiență personalizată și posibilitatea de a se conecta facil cu dispozitivele electronice personale.


Lucrările au început în octombrie 2023 și s-au desfășurat într-un ritm excepțional, punându-se accent pe eficiență și calitate. Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului în cei peste 20 de ani ai săi, sub brandul „Ana Hotels”. Peste 25.000 de metri pătrați au fost renovați în doar șase luni, marcând un record în ceea ce privește rapiditatea și performanțele acestui proces. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect și l-au făcut posibil”, a spus George Copos, Președintele – Director General al Ana Hotels, adăugând în cadrul conferinței de presă că se așteptă ca investiția să fie amortizantă într-o perioadă de aproximativ 7 ani.

Ana Hotels Europa continuă să fie o oază de răsfăț pentru oaspeții săi, investind continuu în dotările complexului, pentru a fi un loc de referință atunci când vorbim de crearea unor experiențe încântătoare complete, prin toată gama de servicii: de cazare, gastronomie, organizare de evenimente corporate sau private, relaxare, well-being și tratamente balneo. În același timp, am avut grijă în permanență de mediul înconjurător, adoptând sisteme eficiente energetic pentru reducerea impactului asupra mediului și comunității locale. Continuăm proiectele de dezvoltare și investiția în echipa Ana Hotels „Europa”, astfel încât să rămânem mereu în topul preferințelor oaspeților pe litoralul românesc prin calitatea serviciilor oferite”, a adăugat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels „Europa”. Totodată, aceasta a declarat că, odată cu această investiție, hotelul va opera pe tot parcursul anului, cu tarife diferențiate în funcție de sezon.

Ana Hotels „Europa” dispune de 221 camere modernizate, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină luxuriantă de 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp, care poate găzdui până la 600 de oaspeți și centrul de sănătate „Ana Health Spa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și, cel mai important, terapiile cu nămol sapropelic de Techirghiol.


Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în Capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov, precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302