Kronstadt Hospitality Expert, echipă extinsă la aniversarea de 5 ani pe piaţa de consultanţă hotelieră

Kronstadt Hospitality Expert, echipă extinsă la aniversarea de 5 ani pe piaţa de consultanţă hotelieră
person Horeca
access_time_filled

Kronstadt Hospitality Expert, firmă de consultanță pe piața hotelieră, își propune ca în anul 2024 să-și consolideze poziția câștigată în cei cinci ani de activitate alături câțiva noi parteneri, membri ai unor societăţi de arhitectură, proiectare şi desing, dar și consultanţi spa, de restaurant, furnizori de echipamente, furnizori de dotări, branding developer, web desinger, cost controler.


Astfel, alături de Blându Alecsandru-Ionuț – Managing Partner, cu o experienţă de peste 11 ani în industria hotelieră, echipa Kronstadt Hospitality Expert include experții Oana Manole – Consultant Spa, cu o experienţă de peste 20 ani în spa Management; Daniel Nica – Consultant F&B, cu o experienţă de peste 26 ani în F&B Management; Hunor Pallo – Consultant HR, Leadership, procese şi procedure, cu o experienţă de peste 20 ani în training şi formarea de echipe; Cioiu Adrian – Consultant Branding & Webdesign, cu o experienţă de peste 17 ani; Rareş Rusu – FOTO & Video, cu o experienţă de peste 15 ani în videografie şi marketing.
Tot din anul 2024, alături de consultantul Pallo Hunor, Kronstadt Hospitality Expert își propune să implementeze un concept de consultanţă în organizarea şi managementul proceselor hoteliere. Cu o experienţă de peste 20 ani în leadership, vânzări, time management, Hunor Pallo vine să completeze serviciile firmei de consultanță cu unele care să lege şi mai mult ideea de echipă hotelieră, procese şi proceduri.


„După o experienţă de 11 ani în hoteluri de renume, în care oaspeţii au fost pentru mine mai presus de orice, experiența şi-a spus cuvântul atunci când am pornit la drum în consultanţă. Încă de la început am avut câteva principii: seriozitate, respectarea termenelor, servicii dedicate şi personalizate.
Oferim clienţilor noştri o paletă largă de servicii, de la studii de oportunitate şi business plan, servicii de asistență a arhitecţilor în proiectare, asistență şantier, servicii de predeschidere, deschidere şi post deschidere.
Ne-am propus de fiecare dată să fim alături de oamenii cu care lucrăm atât în operaţional, cât şi în vânzări, să simtă cu adevărat că au un sprijin. Nu de multe ori am fost şi liantul sau mediatorii dintre echipele de lucru şi proprietari sau investitori, încercând cumva să armonizăm pe cât pe cât posibil modul de lucru şi coeziunea dintre aceştia
„, precizează Blându Alecsandru-Ionuț – Managing Partner, Kronstadt Hospitality Expert.


La 5 ani de la înființarea firmei, pornită doar de la capitalul social, în anul 2023, Kronstadt Hospitality Expert a atins pragul cifrei de afaceri de 1 mil lei, gestionând în serviciile de consultanţă proiecte cu valori ale investițiilor de peste 40 mil euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302