AveForchetta aduce stilul de viață italian pe Calea Victoriei

AveForchetta aduce stilul de viață italian pe Calea Victoriei
person Horeca
access_time_filled

AveForchetta – Italian Neo-Bistro, inaugurat la finalul anului trecut, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, într-un spațiu de la parterul clădirii de birouri Tandem, dezvoltată de Forte Partners, a devenit, în doar câteva luni de funcționare, o destinație gastronomică populară atât printre turiștii care vizitează Bucureștiul, cât și pentru locuitorii orașului care aleg un stil de viață modern și urban.

Deschis la finalul anului trecut în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, AveForchetta – Italian Neo-Bistro a devenit deja o destinație gastronomică populară, înregistrând un număr de circa 18.000 de oaspeți pe lună.

AveForchetta este un neo-bistro mainstream, dar contemporan, un «hot-spot» culinar social urban, neconvențional, uneori experimental, relaxat, bazat pe sustenabilitate. Există câteva cuvinte cheie care încapsulează această dogmă: bucătăria neconvențională, netradițională, creativă, cu design modern, in care te bucuri de o experiență cosmopolită, convivială și relaxată. Meniul este unul scurt, dar care oferă o experiență ce te poarta prin toată Italia, iar ingredientele sunt atent alese și mare parte sunt importate direct din Italia. Punem mare preț pe echipa, investim permanent în selecție și training dar, cel mai important, în lifestyle-ul lor”, descrie conceptul, în câteva cuvinte, Ion Tănăsescu, CEO & partener al AveForchetta.

Conceptul AveForchetta – Italian Neo-Bistro este concentrat în jurul ADN-ului de gastronomie, design și lifestyle italienesc, îmbinat cu trendurile moderne ale vieții urbane, cu spațiu generos și terasă deschisă, gata să ofere o experiență culinară italiană autentică. Designul înglobează perfect valorile brandului, reușind să transmită, prin detaliile elementelor sale, o călătorie în jurul Italiei. Combinația de materiale, texturi, lumini arhitecturale, plante verzi naturale și mobilierul fac din AveForchetta un loc în care te simți bine în orice moment al zilei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302