BOILER deschide o nouă cafenea în nordul Bucureștiului

BOILER deschide o nouă cafenea în nordul Bucureștiului
person Horeca
access_time_filled

BOILER va reuni gastronomia, cafeaua de specialitate și pasiunea pentru explorarea gustului într-un nou spațiu ce se va deschide în această toamnă în nordul orașului, la parterul clădirii Globalworth Square. Din 2020, de când a lansat coffee shop-ul de la Piața Muncii în plină pandemie, BOILER a deschis patru locații, iar cu această nouă investiție va ajunge la o cifră de afaceri de peste 2.5 milioane de euro în următorul an.

Noua locație BOILER de la Globalworth Square are în spate o investiție de 250.000 de euro și un design care pune în centru ospitalitatea ca experiență ce aduce oamenii împreună.

La Globalworth Square, oaspeții vor regăsi aceleași elemente BOILER: cafea de specialitate selectată de la ferme mici și prăjită local, world-food și gastronomie artizanală tradusă în experiențe de gust de cea mai înaltă calitate, și, mai ales, trăite în comunitate.

Am ales să deschidem a patra locație BOILER în clădirea Globalworth Square pentru că împărtășim o serie de valori comune: dorința de a ajuta comunitățile să crească și să se dezvolte frumos în medii sustenabile. Pentru noi, ideea de SQUARE (piațetă), fie că este vorba de un cartier rezidențial sau de un district de business, reprezintă potențialul de a aduce oamenii împreună în jurul cafelei și gastronomiei. Sperăm ca acest nou spațiu să fie un liant între oameni care lucrează sau trăiesc în zonă și oameni pasionați de cultura gustului”, explică Răzvan POPA, co-owner BOILER Coffee Shop.

Globalworth Square este conectată cu complexul Green Court și cu Globalworth Plaza, aducând împreună mii de angajați.
Noua cafenea va avea un interior de 100 mp, gândit ca o sufragerie care invită la conversație și la degustare și care va găzdui, de asemenea, evenimente lunare menite să releve capitole din istoria și cultura cafelei de specialitate. Spațiul va avea și o terasa exterioară cu o suprafață de 200 mp, gândită ca o piațetă, cu locuri comune pentru oaspeți. Proiectul de amenajare, semnat de studioul de arhitectură VINKLU, propune armonizarea dinamicii unui spațiu modern, punctat prin mobilier retro-future, cu universul ospitalității, definit de elemente de ceramică și tapițerie artizanală.

DESPRE BOILER
Pornit acum 7 ani, BOILER s-a dezvoltat într-un concept de business ce vede ospitalitatea ca pe o experiență vie, definită de valoarea culturală a spațiilor alese, dar și de oamenii ce contribuie la produsul final, fie că este vorba de cafea sau mâncare. BOILER este astăzi prezent la Piața Muncii (prin Boiler MILK & Coffee și băcănia Fresco Artigianale), pe Calea Victoriei (prin Boiler X Guido) și lângă ZOO Băneasa (prin Boiler @ The ZOO).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302