Burger King continuă planul de expansiune în România

Burger King continuă planul de expansiune în România
person Horeca
access_time_filled


După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în capitală.
Noul restaurant va fi situat în zona de food court a Plaza România cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 35 de angajați, care le vor oferi oaspeților cele mai bune produse și servicii.


E o bucurie pentru noi ca, după deschiderile din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, să inaugurăm un nou restaurant în București. Am accelerat ritmul de expansiune anul acesta pentru că ne dorim să ajungem cât mai aproape de toți românii care apreciază gustul unic de grătar Burger King”, a spus Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Despre Burger King

Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302