Compania elvețiană VISIONAPARTMENTS va inaugura o clădire de lux

Compania elvețiană VISIONAPARTMENTS va inaugura o clădire de lux
person Horeca
access_time_filled

VISIONAPARTMENTS, un nume elvețian în ceea ce privește cazările premium, se pregătește să deschidă, în curând, o clădire de lux cu 106 camere și Spa situată pe Calea Victoriei, după o investiție în valoare de 23 de milioane de euro.

VISIONAPARTMENTS s-a specializat în închirierea de apartamente mobilate cu stil începând din 1999. În prezent, compania VISIONAPARTMENTS este prezentă în Austria, Germania, Polonia, România și Elveția, cu propriile clădiri și cu peste 160 de locații prin intermediul partenerilor săi.


Așezată în inima Bucureștiului, în apropiere de Teatrul Odeon, noua clădire VISIONAPARTMENTS din capitală oferă 106 camere și suite și un spațiu de relaxare ultramodern, unde oaspeții se pot bucura de o gamă extinsă de servicii. Spa-ul oferă un meniu cuprinzător de tratamente, inclusiv masaje, tratamente faciale și terapii holistice, oferite de terapeuți calificați în domeniul wellness-ului. În plus față de Spa, hotelul dispune și de o piscină interioară.
Pentru călătorii de afaceri, VISIONAPARTMENTS va oferi săli de întâlniri echipate după cele mai moderne standarde, care se pot adapta unei varietăți de evenimente, de la întâlniri de afaceri intime la conferințe de mare amploare, iar ballroom-ul hotelului va oferi un cadru elegant pentru nunți, banchete și alte ocazii speciale.
VISIONAPARTMENTS va pune la dispoziție și două restaurante moderne, unde oaspeții pot savura specialități culinare, completate de o selecție extinsă de vinuri fine și băuturi.


Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302