Conferința anuală SPA România

Conferința anuală SPA România
person Horeca
access_time_filled

Conferința anuală SPA România 2023, organizată de OPTBR (Organizația Patronală a Turismului Balnear din România) în parteneriat cu despreSpa.ro, va avea loc, în acest an, în perioada 16-18 mai, la SunGarden Golf & Spa Resort 5*, Cluj.


Evenimentul se adresează tuturor specialiștilor Spa, dar și investitorilor și directorilor de hotel care intenționează să-și deschidă un centru spa și / sau balnear și să intre în contact cu toți actorii pieței.
Vor fi trei zile cu numeroase prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri specialiști spa de top: Cosmin Cîrîc – Director Wellness Theme Bucuresti, Sorin Vasilache – director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie – director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes – consultant Spa, Daniela Dumitru – trainer Spa și multe alte nume cu rezonanță în piață.
Vor fi și prezentări de interes pe subiecte de leadership, strategie și Growth Hacking cu Sergiu Negut, Oana Scarlat și Toma Grozăvescu.

Evenimentul a fost gândit și ca oportunitate de networking, participanților oferindu-li-se ocazia să se cunoască mai bine prin experiențele spa & wellness oferite.

Invitații pot participa la un ritual și un show Aufguss – asigurate de specialiștii Therme București, la momente de meditație cu boluri tibetane în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriție conștientă, kokedama, tir cu arcul sau inițiere în golf. De asemenea, zilnic vor avea parte de diverse activități și momente – surpriză în facilitățile circuitului Spa de la SunGarden SPA.
Mai multe detalii despre Conferința SPA România: https://desprespa.ro/conferinta-spa-romania/ 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302