Crowne Plaza, la aniversarea de 25 ani, își propune să devină ecofriendly

Crowne Plaza, la aniversarea de 25 ani, își propune să devină ecofriendly
person Horeca
access_time_filled

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.


De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile oferite și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.


Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântați să anunțăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelului nostru„, a spus George Copos, proprietarul ANA Hotels.


Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulțumi oaspeților noștri pentru încredere și loialitate. Suntem mândri de reputația noastră și vom continua să oferim experiențe rafinate și în următorii ani. Hotelul acordă o atenție deosebită clienților care l-au consacrat pe piața destinațiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferințe și evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest își reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte și să adopte soluții sustenabile în domeniul protejării mediului” a spus Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.


Cu aceeași ocazie, s-a redeschis, de asemenea, terasa Pine Garden Café, un loc pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare inspirate din bucătăria mediteraneană.

Despre Crowne Plaza Bucharest
Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de mers cu mașina până la Aeroportul Internațional Henri Coandă. Are 165 de camere, restaurante, 16 săli cu facilități pentru evenimente și întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa și o grădina de 7000 mp. Hotelul dispune de parcare privată și stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Despre ANA Hotels


Hotelul „Crowne Plaza Bucharest” face parte din grupul hotelier privat românesc „ANA Hotels”. Compania deține și operează, de asemenea, hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, „Ana Hotels Europa”, care include centrul SPA „ANA Health Spa” din Eforie Nord, precum și operatorul instalațiilor de schi din Poiana Brașov – ANA Teleferic, care a adăugat recent în portofoliul său Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tâmpa, din orașul Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302