Hard Rock Cafe București lansează un meniul aniversar în parteneriat cu trei chefi cunoscuți

Hard Rock Cafe București lansează un meniul aniversar în parteneriat cu trei chefi cunoscuți
person Horeca
access_time_filled

La aniversarea a 15 ani de prezență în România, Hard Rock Cafe București lansează meniul “BATTLE OF THE BURGERS”, în parteneriat cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceasta este prima colaborare a celor trei chefi și reprezintă, totodată, o premieră pentru lanțul internațional Hard Rock Cafe. Meniul va fi disponibil pentru o perioadă limitată de șase săptămâni.
Lansarea meniului a avut loc în seara zilei de 26 ianuarie, în prezența celor trei chefi, în cadrul unui eveniment aniversar, încheiat cu un concert susținut de trupa Holograf.

MENIUL “BATTLE OF THE BURGERS”
•The Goat Father by Chef Sorin Bontea
Steak burger din carne proaspătă de vită acompaniat de brânză de capră, frunze de valeriană, dulceață de smochine, sos barbecue și ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiți și sos Chipotle Aioli.
•Foie Gras and Truffle Burger by Chef Florin Dumitrescu
Steak burger din carne proaspătă de vită, sos cu note parfumate de foie gras și trufe negre, felii de mere la grătar și mix de salată. Servit cu cartofi prăjiți și sos de foie gras.
•CramBurger by Chef Catalin Scarlatescu
Steak burger din carne proaspătă de vită cu brânză Camembert, fructe confiate, semințe de dovleac, pastă de trufe, dulceață de ceapă caramelizată, castraveți murați, salată coleslaw și sos barbecue. Servit cu cartofi dulci prăjiți și sos Chipotle Aioli.

Cele trei rețete intră în competiție timp de șase săptămâni, iar câștigătorul ”bătăliei burgerilor” va fi desemnat pe baza voturilor primite din partea clienților restaurantului. La finalul campaniei participanții la vot vor fi înscriși automat la o tombolă, al cărei mare premiu este o întâlnire cu cheful preferat, dar și alte premii surpriză.

Sărbătorim 15 ani de prezență în România și ne bucurăm că putem marca acest moment special prin lansarea unui meniu inedit și o colaborare în premieră, alături de trei chefi celebri. În toți acești ani, am adunat amintiri frumoase alături de prieteni dragi și am construit o comunitate impresionată în jurul unuia dintre cele mai apreciate branduri de restaurante din lume. Mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul în ultimii 15 ani, vă așteptăm în continuare cu un meniu delicios, ambient plăcut și experiențe memorabile”, a spus Marius Băban, directorul general al Hard Rock Cafe București.

15 ani, peste două milioane de clienți, 2000 de evenimente
Din 2008 până în prezent, peste două milioane de clienți s-au bucurat de momente speciale la Hard Rock Cafe București. Pe scena restaurantului au urcat artiști celebri, unii dintre ei în premieră în România. În total, restaurantul a găzduit peste 2000 de evenimente, devenind un punct cheie pe harta organizatorilor de concerte din România.


Un veritabil muzeu al muzicii
Hard Rock Cafe București găzduiește și o colecție impresionantă de peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperți de albume care au aparținut unor artiști și trupe de renume.
Artiștii români care au donat obiecte pentru colecția Hard Rock Cafe București sunt Holograf, Cargo, Cristi Minculescu, Cornel Ilie și Nicu Covaci.
La nivel internațional, Hard Rock este un important expozant și colecționar de obiecte care au aparținut marilor vedete ale scenei, transformând restaurantele în adevărate muzee ale muzicii. Colecția de suveniruri expusă în restaurantele Hard Rock Cafe din toată lumea numără peste 85.000 de piese, prezentate prin rotație, în toate cele peste 200 de restaurante din lume.

Despre Hard Rock®:
Hard Rock International (HRI) este o companie recunoscută la nivel global, având 255 locații în peste 70 de țări, care includ hoteluri deținute/licențiate sau administrate, cazinouri, Rock Shops®, locații de spectacole live și cafenele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302