ibis Styles Bucharest City Center câștigă BigSEE Interior Design Award 2022

ibis Styles Bucharest City Center câștigă BigSEE Interior Design Award 2022
person Horeca
access_time_filled

Recunoașterea internațională pentru design interior câștigată de ibis Styles Bucharest City Center este inspirat de bluza tradițională românească, „ia”, în cadrul unei competiții de design din regiune, BIGSEE Awards, în capitala Sloveniei, Ljubljana. Designul hotelului poartă semnătura studioului de design și arhitectură Arhi Grup și a fost creat de o echipă coordonată de Bogdan Stoica, George Mihalache, Andreea Nicolae.


ibis Styles Bucharest City Center s-a deschis în iunie 2020 și este situat în centrul capitalei, la intersecția bulevardelor Știrbei și Buzești, fiind potrivit astfel atât în scop turistic, cât și pentru business. Oferă 152 de camere, un restaurant pentru 130 de persoane – Hanu’ de pe Știrbei și o sală de conferințe cu o capacitate maximă de 200 de locuri. Hotelul dispune și de o parcare subterană cu 48 de locuri și o sală de sport. Tematica hotelului este „Ia românească”: „Ia” este o bluză purtată în mod tradițional de femeile din România, confecționată manual, cu modele care s-au păstrat de sute de ani. Simbolurile brodate pe ea nu sunt exclusiv estetice, fiecare având o semnificație proprie, în funcție de regiune, de persoana care le-a cusut și de cea care le poartă.

Să obținem un premiu din partea unei autorități internaționale atât de reputate în domeniul designului este o mare satisfacție și o recompensă pentru echipa hotelului, pentru hotelierii pasionați care dau viață acestor spații în fiecare zi și le umplu de zâmbete și de energie pozitivă. Vom continua să ne poziționăm printre primele alegeri ale călătorilor care vin în București și ne păstrăm angajamentul să îi bucurăm și să îi surprindem la fiecare vizită”, a spus Alina Vlădulescu, Hotel General Manager, ibis Styles Bucharest City Center.


BIG SEE Awards au fost lansate ca premii regionale pentru a explora și promova în mod sistematic potențialul creativ și de afaceri al Europei de Sud-Est. În prezent, premiile BIG SEE Awards contribuie la promovarea realizărilor creative unice și originale în domeniul arhitecturii, al amenajărilor interioare, al lemnului, al turismului, al designului de produs și al modei la nivel global.
Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302