Asociația „Aici pentru Tine” și Selgros România au derulat campania „Miracole de Crăciun” destinată ajutorării comunităților defavorizate din Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” și Selgros România au derulat campania „Miracole de Crăciun” destinată ajutorării comunităților defavorizate din Brașov
person Horeca
access_time_filled

Miracole de CraciunAsociația „Aici pentru Tine” și Selgros România au venit în sprijinul a 400 de familii vulnerabile din județul Brașov, prin campania „Miracole de Crăciun”, campania fiind o tradiție anuală, ajunsă la cea de-a cincea ediție. Anul acesta, ea s-a desfășurat în perioada 16 – 22 decembrie și a constat în distribuirea, prin intermediul voluntarilor și al reprezentaților asociației, a 400 de pachete cu alimente de bază neperisabile și decorațiuni de Crăciun, destinate familiilor aflate în nevoie, împreună cu 250 de pachete cu dulciuri pentru copii.

Selgros România a ales să se alăture în acest an campaniei „Miracole de Crăciun”: „Am sărbătorit 20 de ani de prezență Selgros în România, 20 de ani de pasiune și implicare în tot ceea ce este important pentru noi și pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Mai mult decât oricând, anul acesta ne-am îndreptat atenția către micile gesturi care să le aducă bucurie celor care au cea mai mare nevoie de suportul nostru”, a spus directorul general al Selgros România, Robert Hellwagner.

Asociația „Aici pentru Tine” a derulat, în cei șapte ani de activitate, o serie de campanii și acțiuni umanitare destinate sprijinirii persoanelor provenind din medii defavorizate, dar și celor care se confruntă cu situații dificile. „Efectele economice ale pandemiei au înrăutățit și mai mult situația în care se află sute sau chiar mii de persoane din comunitățile defavorizate din județul Brașov. Imposibilitatea de a-și asigura nevoile de bază, precum hrana, ne-a determinat, și în acest sfârșit de an, să distribuim alimente de bază către persoanele care au cea mai mare nevoie de ele. Mulțumim Selgros România – finanțatorul campaniei “Miracole de Crăciun” și partenerilor Ad Team și Promedivet Sovata pentru ajutorul constant oferit din suflet an de an!”, a spus Gál Andras Zsolt, președintele Asociației „Aici pentru Tine” din Brașov.

Articole Recomandate

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302