Italianul Giovanni Valentini este noul director executiv al Apex Alliance Hotel Management

Italianul Giovanni Valentini este noul director executiv al Apex Alliance Hotel Management
person Horeca
access_time_filled

Grupul lituanian Apex Alliance, proprietarul hotelului Marmorosch Bucharest, anunță numirea lui Giovanni Valentini în funcția de CEO al Apex Alliance Hotel Management (AAHM). Giovanni Valentini se va concentra, în cadrul grupului, pe transformarea companiei Apex Alliance Hotel Management într-una performantă din punct de vedere al managementului hotelier.


Sunt încântat să pot contribui la această evoluție unică a companiei și a grupului, pentru a aduce valoare adăugată proprietarilor, investitorilor și partenerilor. Mă voi concentra pe cultivarea inovației în companie, aplicarea celor mai bune practici de management din domeniu, pe abordarea colaborativă și creșterea nivelului de percepție al brandului în industria noastră. Visul meu este să dezvolt nivelul reputațional recunoscut al Apex Alliance Hotel Management, poziționând-o ca una dintre cele mai importante companii de management hotelier din Europa„, a spus Giovanni Valentini, Chief Executive Officer of Apex Alliance Hotel Management.


Într-o companie aflată într-un proces de creștere accelerată și cu o extindere rapidă a portofoliului de proprietăți pe noi piețe, Giovanni Valentini va lucra alături de un număr ridicat de investitori și proprietari, în cadrul acordurilor de management hotelier, urmărind strategia companiei de a explora diverse modele de afaceri, de a se alinia la dinamica pieței și la viitoarele tendințe din domeniu, pentru a aduce valoare adaugată atât clienților, cât și investitorilor. În același timp, compania evaluează obiective și proprietăți care oferă servicii preferențiale sau servicii complete, și va explora potențiale oportunități pentru hoteluri de tip boutique, de lux sau independente.

În România, AAHM își va continua investițiile și planurile de dezvoltare prin intermediul portofoliului hotelier local.

Giovanni Valentini și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Marea Britanie, unde a acumulat o experiență semnificativă în industria ospitalității, obținând numeroase premii în domeniu și demonstrând excelență în conducerea și gestionarea afacerilor hoteliere.

Înainte de a se alătura Apex Alliance Hotel Management în rolul de CEO, Valentini a deținut poziții precum cea de Vicepreședinte Operațiuni și Noi Inaugurări la TLC Group și The Collective, precum și cea de Director de Operațiuni Ospitaliere pentru IHG și Hilton, dezvoltând în același timp noi active și oferind consultanța pentru un vast portofoliu de proprietăți hoteliere.

Despre Apex Alliance Hotel Management
Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator litualian independent, care deține și administrează hoteluri la nivel european. AAHM face parte din grupul Apex Alliance – furnizor de servicii de dezvoltare și management hotelier cu o dezvoltarea ambițioasă. AAHM administrează 15 hoteluri în Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia și intenționează în următorii ani să inaugureze noi hoteluri, extinzând activitățile în Italia, România, Estonia și pe alte piețe. AAHM deține francize oficiale care reprezintă branduri de talie internațională precum Hilton, Marriott și Radisson, precum și propriul brand The Marmorosch Bucharest afiliat la Marriot Autograph Collection.
Compania operează șase hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Printre acestea se numără Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town, The Marmorosch Bucharest și Europa Royale. Grupul a investit circa 120 de milioane euro, până în prezent, în România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302