J.W. Marriott investește 1.4 milioane de Euro în noul restaurant OLEA

J.W. Marriott investește 1.4 milioane de Euro în noul restaurant OLEA
person Horeca
access_time_filled

OLEA, un restaurant cu un concept culinar inovator, își deschide porțile în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, investiția totală fiind estimată la 1.4 milioane de Euro.
Inspirat de bogăția gastronomiei Levantului și a Mediteranei, meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne. Fiecare preparat reflectă pasiunea pentru ingredientele proaspete, autenticitatea și creativitatea bucătarilor. Printre preparate se regăsesc Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava.
Locația în aer liber este amenajată astfel încât să amintească de grădina unei vile de vacanță de pe malul Mediteranei, cu terasă generoasă și grădină ferită de agitația orașului. Spațiul dispune, de asemenea, de o zonă privată pentru evenimente.


„Suntem încântați să aducem Middleterranean Cuisine în București și să ne deschidem porțile pentru iubitorii de gastronomie”, a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel. „OLEA este mai mult decât un restaurant – este o călătorie culinară care îmbină tradiția cu inovația și vă invită să descoperiți arome și gusturi noi în fiecare preparat.”

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302