InterContinental Athénée Palace anunță lansarea noului meniu de vară pe terasa restaurantului Roberto’s

InterContinental Athénée Palace anunță lansarea noului meniu de vară pe terasa restaurantului Roberto’s
person Horeca
access_time_filled

InterContinental Athénée Palace anunță deschiderea terasei restaurantului Roberto’s pentru sezonul estival și debutul unui nou meniu de vară, creat de Executive Chef Yevgen Denysenko împreună cu Roberto’s Chef Andrei Androne și echipa lor.

Vara aceasta, la fel ca în fiecare an, oaspeții hotelului și bucureștenii deopotrivă se vor putea bucura de preparate clasice italienești într-o atmosferă de relaxare și eleganță. Noul meniu aduce în prim-plan autenticitatea bucătăriei italiene, infuzată cu ingrediente provenite din Italia sau de origine locală, în ton cu demersurile de sustenabilitate ale hotelului.

Meniul de vară include preparate ușoare, proaspete, potrivite zilelor călduroase, dar cu un puternic accent pe bucătăria italienească tradițională. Aducem încă o dată în prim plan conceptul Roberto’s de pura cucina italiana – bucătăria autentică italienească, și am construit un meniu cuprinzător, care aduce omagiu atât clasicelor paste și risotto, dar și preparatelor specifice diferitelor zone din Italia”, a declarat Chef Yevgen Denysenko, subliniind specificul italienesc al restaurantului, care se va reflecta și în opțiunile culinare prezente pe terasă.

Pentru o masă ușoară, oaspeții Roberto’s vor putea savura o varietate de antreuri și salate, precum salata de creveți roșii cu fenicul și citrice, în timp ce iubitorii de carne au diverse opțiuni, de la pește la fripturi de vită, toate preparatele fiind transformate în adevărate delicii gastronomice prin adăugarea unor dressing-uri și garnituri speciale.

Oaspeții vor avea parte de sugestii și recomandări gastronomice personalizate și vor putea gusta preparate pregătite pentru două sau mai multe persoane, incurajând conceptul de sharing.

Pe lângă servirea à la carte, pe parcursul verii restaurantul va continua să găzduiască brunch-uri lunare, tematice, cu ocazia cărora oaspeții vor putea să ia masa la aer, pe terasă. În plus, va fi lansat un nou concept săptămânal de seri tematice cu muzică live și DJ, asigurând divertismentul pentru serile de vară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302