Liderii pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

Liderii pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj
person Horeca
access_time_filled

Piața serviciilor Spa a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane de euro, de la 29 milioane euro în 2019, după ce în pandemie piața a fost închisă mult timp – conform datelor centralizate de despreSpa.ro. Cifrele exacte ale evoluției pieței Spa în 2022, centralizate de despreSpa.ro, vor fi anunțate în luna mai, în cadrul Conferinței Spa România.

Și în acest an, liderii pieței Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile Spa din România să răspundă chiar și celor mai exigenti clienți, obișnuiți cu vacanțe în Spa-uri de 5* din SUA și Europa de Vest, unde cultura Spa este mai dezvoltată.


“Dacă în pandemie au fost reinventate unele experiențe Spa, cu tendința spre unicitate și personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaționale și s-au făcut cele mai multe traininguri – ceea ce a dus la o creștere semnificativă a calității serviciilor oferite – la Conferința Spa România 2023, în cele trei zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)”, a spus Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Conferința Spa Romania va avea loc în perioada 16-18 mai 2023 la SunGarden Golf & Spa Resort 5, Cluj. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România și se adresează tuturor specialiștilor Spa, precum și investitorilor și directorilor de hotel care intenționează să-și deschidă un centru Spa și/sau balnear. Vor fi trei zile cu prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri profesioniști Spa de top: Cosmin Cîrîc – Director Wellness Theme București, Sorin Vasilache – Director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie – Director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes – Consultant Spa, Daniela Dumitru – Trainer Spa și mulți alți specialiști cu nume de rezonanță în piață. De asemenea, programul va conține și prezentări de interes susținute de speakeri invitați: Sergiu Neguț, Oana Scarlat și Toma Grozăvescu – pe subiecte precum: Strategie, Leadership și Growth Hacking.

Evenimentul a fost gândit și ca oportunitate de networking: se va pune accentul pe interacțiunea dintre participanți, oferindu-li-se ocazia să se cunoască la nivel mai profund, prin experiențele spa și wellness oferite. Invitații pot participa la un ritual și un show Aufguss, concepute de specialiștii Therme București, la momente de meditație în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriție conștientă, kokedama, tir cu arcul sau inițiere în golf. În fiecare zi sunt programate diverse activități și momente-surpriză”, a adăugat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

Evoluția pieței va fi celebrată printr-o Gală de Premii. Vor fi premiate acele centrele Spa care fac diferența și reușesc să aducă experiențele Spa și wellness la nivel de artă – cu un trofeu ca o operă de artă – creat de Ovidiu Toader, artist român, sculptor. Toți cei 5 membrii ai juriului sunt specialiști Spa care au ocupat ani de zile poziția de Spa Director și/sau Spa Trainer în Spa-uri de 5 din străinătate și au experiență pe mai multe continente.
Câștigătorii vor fi anunțați în seara de 17 mai, la Gala Premiilor Spa România 2023 by despreSpa.ro

despreSpa.ro este portavocea pieței spa din Romania și platforma unde se găsește tot ce se caută despre Spa, wellness și balnear – astfel încât să se poată economisi timp prețios: informații despre cele mai bune centre Spa și experiențele ce se pot trăi la Spa, dar și o gamă de oferte de servicii wellness pentru starea de bine – concepute urmare a cererilor cititorilor și a clienților în cei 12 ani de activitate continuă.

despreSpa.ro ține la curent cititorii interesati de zona de lifestyle, dar ia și pulsul pieței pentru persoanele interesate de aspectul economic. În secțiunea Spa Business se găsesc materiale, studii de piata, cursuri, inițiative și programe destinate pieței Spa, dar și evenimente pentru profesioniștii din domeniul SPA.

Pe plan internațional, promovează România – ca destinație spa, wellness și balneară. Este, de asemenea, Ambasadorul Global Wellness Day în România, singurul partener media al European Spa Association în România și membru în două inițiative Global Wellness Institute.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302