McDonald’s® deschide restaurantul cu numărul 100 în România

McDonald’s® deschide restaurantul cu numărul 100 în România
person Horeca
access_time_filled

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, anunță deschiderea celui de-al 100-lea restaurant în România. Amplasat în incinta Severin Shopping Center, noul restaurant de tip Drive-Thru este primul din Drobeta-Turnu Severin și face parte din planul de expansiune al companiei pentru anul 2023.

Investiția noului McDonald’s® s-a ridicat la aproximativ 1.5 milioane de euro și reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și cele două stații de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.


Inaugurarea restaurantului 100 la Drobeta-Turnu Severin este un prilej de bucurie și mândrie pentru noi. Celebrăm zâmbetele și amintirile pe care le-am împărtășit cu clienții noștri la fiecare comandă. Noul McDonald’s® marchează un capitol semnificativ în evoluția noastră în România și reprezintă angajamentul nostru de a oferi experiențe plăcute clienților și oportunități de angajare comunităților din care facem parte. Ne întărim promisiunea de a crește alături de cei care ne calcă pragul în fiecare zi, continuând să investim în inovații și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor acestora”, a declarat Melo Hili, Developmental Licensee pentru McDonald’s în România.

Cu un design modern și cu o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 80 locuri pe terasă.
McDonald’s® Drobeta-Turnu Severin este dotat cu inovații tehnologice pentru pregătirea și servirea produselor, precum ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și achitarea contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat.
În plus, utilizatorii aplicației McDonald’s® pot scana codul QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate și beneficiind de oferte sau pot folosi funcția Mobile Order & Pay, pentru a comanda produsele preferate înainte să ajungă în restaurant. Noul McDonald’s® dispune și de un spațiu dedicat pentru ridicarea comenzilor McDelivery, optimizând astfel fluxul de livrări.
Încă din 1995, când a fost deschis primul restaurant McDonald’s® din România, compania a continuat să se dezvolte, devenind o prezență familiară în peste 30 de orașe și localități din țară, oferind, în prezent, peste 5.400 de joburi pentru români.

Despre Premier Restaurants România
Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® are 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 restaurante cu McDrive® și 57 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați.
Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302