National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group
person Horeca
access_time_filled

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, anunță înființarea unui parteneriat strategic cu LOFT Group. Această colaborare este destinată să aducă o nouă dimensiune experiențelor culinare și evenimentelor din cadrul clubului de golf, introducând ospitalitatea rafinată și conceptele inovatoare ale LOFT Group în comunitatea de golf.


În cadrul acestui parteneriat, LOFT Group va prelua responsabilitatea pentru operarea tuturor restaurantelor și evenimentelor la National Golf & Country Club.


Metin Dogan, Președintele National Golf & Country Club
spune: “Suntem încântați să ne asociem cu LOFT Group, un nume de referință în industria ospitalității. Expertiza lor vastă și capacitatea de a crea experiențe memorabile se aliniază perfect cu viziunea noastră de a oferi o atmosferă excepțională pentru membrii și oaspeții noștri. Acest parteneriat va aduce un plus de valoare ofertei noastre și va asigura că fiecare vizită la National Golf & Country Club este cu adevărat remarcabilă.


Suntem bucuroși să anunțăm un parteneriat strategic care marchează o nouă etapă în evoluția Grupului LOFT. Acest parteneriat ne oferă o platformă pentru a demonstra expertiza și experiența noastră de peste 25 de ani în domeniul ospitalității, precum și pasiunea noastră pentru inovație și creativitate. Așteptăm cu nerăbdare să introducem concepte revoluționare și să oferim experiențe memorabile pentru oaspeții și membrii National Golf & Country Club”, precizeaza Ion Biriș, unul din fondatorii Grupului LOFT.


Despre National Golf & Country Club
National Golf & Country Club este o comunitate de golf de elită, situată la mai puțin de 37 km nord de București. Clubul oferă o gamă variată de servicii și facilități, inclusiv un teren de golf și un clubhouse.


Despre LOFT Group 
Cu peste 25 de ani de experiență, LOFT Group deține și operează un portofoliu divers de locații premium în București si în zone de interes turistic, Mamaia și Predeal. Recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și trend-setting, LOFT Group continuă să redefinească ospitalitatea și divertismentul pe piața românească.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302