Primul hotel Curio Collection by Hilton din România va fi deschis în această vară la Timișoara

Primul hotel Curio Collection by Hilton din România va fi deschis în această vară la Timișoara
person Horeca
access_time_filled

În urma unui acord de franciză între Hilton și proprietarul Liviu Peter, un investitor local cu afaceri în domeniul imobiliar și hotelier, Hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton se va deschide în această vară în orașul Timișoara.


Tresor Le Palais a intrat pe piața hotelieră în urmă cu 20 de ani, fiind activ și recunoscut pe segmentul conferințelor și evenimentelor de pe piața timișoreană.
Cu 31 de camere și facilități pentru conferințe și săli de ballroom, cât și o o capacitate de până la 750 de persoane, hotelul Tresor le Palais se va alătura celor 40 de hoteluri din Europa care operează sub marca Curio Collection by Hilton.

Andu Mărginean, managing partner, Arthitek Project Lab, este arhitectul și designerul proprietății.


După 20 de ani de activitate, am dorit să facem un pas înainte pentru a oferi servicii rafinate oaspeților noștri locali și internaționali. Fiind Capitală Culturală a Europei în 2023, Timișoara este mai bine cunoscută și tot mai mulți turiști vor veni să o viziteze în următorii ani. Suntem onorați să colaborăm cu Hilton pentru a aduce brandul Curio Collection by Hilton în România și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la viitoarele dezvoltări hoteliere”, a spus Liviu Peter, proprietarul Hotelului Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton.


Timișoara are un mare potențial de creștere, iar hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton va fi foarte potrivit pentru un operator hotelier internațional din segmentul upscale„, a adăugat Mircea Drãghici, managing partner, Est Hospitality, consultant al proiectului.


„Curio Collection by Hilton este unul dintre brandurile noastre cu cea mai rapidă creștere în Europa, cu aproape 70 de proprietăți în curs de comercializare sau în curs de dezvoltare în întreaga regiune”, a declarat Malgorzata Morek, Senior Director Development, Central and Eastern Europe, Hilton.

Despre Hilton
Hilton (NYSE: HLT) este o companie lider mondial în domeniul ospitalității, cu un portofoliu de 22 de mărci, care cuprinde peste 7.500 de proprietăți și aproape 1,2 milioane de camere, în 126 de țări și teritorii.
Despre Curio Collection by Hilton
Curio Collection by Hilton este un portofoliu global de 160 de hoteluri remarcabile individual, alese cu grijă pentru a-și cufunda oaspeții în momente unice în cele mai căutate destinații din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302