Noul hotel DUKAT, 4 stele, își propune să devină o destinație în Gura Humorului

Noul hotel DUKAT, 4 stele, își propune să devină o destinație în Gura Humorului
person Horeca
access_time_filled

Hotel DUKAT, 4 stele, cel mai nou hotel din stațiunea Gura Humorului (Suceava) se deschide la începutul lunii august. Hotel Dukat se va adresa atât segmentului de leisure, grupurilor de incoming, dar și companiilor care doresc să organizeze un teambuilding sau o ședință restrânsă.


Hotel DUKAT își propune să devină o destinație pentru Gura Humorului și un real etalon pentru segmentul de 4 stele. Hotelul este o construcție nouă, a cărei piatră de temelie a fost pusă în urmă cu cinci ani.
Situat convenabil, chiar în centrul orașului, locația dispune de 30 de camere duble (din care trei perechi de interconectate) și un apartament junior suite. Restaurantul, al cărui design implică motive tradiționale inserate în mobilier, în nuanțe de crem, dispune de 80 de locuri la mese. Meniul, atent ales de Chef Bianca Scurtu, îmbină preparate locale cu selecțiile din meniul internațional.
Bistroul amplasat la parterul hotelul este prelungirea zonei de lobby, având 35 de locuri și bar prorpiu. Aceasă zonă se adresează și localnicilor care doresc să se bucure de atmosfera și ambianța locului, servind o pizza, un burger sau un steak alături de prieteni sau familie.
Hotelul dispune și de o zonă de mini spa cu un jacuzzi, o saună și un cabinet de masaj, care va îngloba terapii din cele mai cunoscute, precum masaj general sau parțial cu pietre vulcanice.
Sala de conferințe, cu o capacitate de 40 de locuri, este un loc potrivit pentru întâlnirile restrânse, ședințele și teambuildingurile cu activități interioare.


Suntem un hotel nou pe piață, am depus eforturi susținute în a finaliza această investiție și ne propunem ca, alături de cei 25 de angajați, să oferim oaspeților noștri cele mai bune servicii de care se pot bucura în stațiunea Gura Humorului. Investiția se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro, fiind 100% capital propriu al CAR Invatamant Falticeni, capital 100% românesc”, a spus administratorul hotelului, Lionte Antoaneta.


Partea de consultanță a fost asigurată de compania Kronstadt Hospitality Expert, care a preluat proiectul în urmă cu un an de zile, încă din faza de șantier și a oferit asistență privind poziționarea în piață, strategia de preț, integrarea sistemelor de gestiune hotelieră, dar și selecția și recrutarea personalului, trainingul acestora și strandardizarea procedurilor de lucru. Compania va oferi asistență și în următoarele șase luni după deschidere, pentru a optimiza și a urmări buna desfășurare din punct de vedere operațional și al vânzărilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302