Organizația HORA se extinde cu trei noi membri reper în industria HoReCa

Organizația HORA se extinde cu trei noi membri reper în industria HoReCa
person Horeca
access_time_filled

Organizația HORA, entitatea reprezentativă a industriei HoReCa, care reunește peste 150 de companii din industrie, cu o cifră de afaceri de peste 600 de milioane de euro anual, anunță aderarea a trei noi membri relevanți pentru sectorul ospitalității și continuă extinderea cu obiectivul principal de a avea o reprezentativitate valoroasă, care să permită dialoguri de amploare cu autoritățile și proiecte de impact pentru operatorii HoReCa.

Începând cu anul 2024, s-au alăturat organizației grupurile Spartan, Dristor Kebab și MOL România.

Despre Spartan
Spartan este un brand 100% românesc, un lanț de restaurante care și-a propus să reinventeze conceptul de fast food, având ca inspirație bucătăria grecească. Grupul are în prezent peste 1100 de angajați și o cifră de afaceri estimată la 48 milioane Euro pentru 2023, la nivel de grup.

Despre Dristor Kebab
Dristor Kebab este unul dintre cele mai vechi și cunoscute lanțuri de restaurante din România. Fondată în 1999, ca o afacere de familie, compania are astăzi o echipă de 140 de angajați și o cifră de afaceri estimată la 44 milioane de lei pentru 2023.

Despre MOL România
MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. În prezent, compania deţine un număr de 218 staţii de servicii, are 250 de angajați și o cifră de afaceri de 9,3 miliarde de lei raportată pentru 2022.

Sunt bucuros să văd că organizația se extinde și că operatori relevanți încep să vină proactiv către noi, din dorința de a pune umărul la dezvoltarea sectorului și de a sprijini la obiectivul comun, de a reforma sectorul și de a asigura un dialog constant cu autoritățile, care să ne permită crearea unui cadru legislativ optim pentru încurajarea investițiilor, transparentizarea afacerilor din domeniu și creșterea nivelului de calitate din perspectiva produselor, serviciilor și oamenilor”, a spus Radu Savopol, Președinte HORA și Co-fondator 5 TO GO.

Totodată, anul acesta se anunță un an efervescent din perspectiva dialogurilor cu autoritățile și a evenimentelor dedicate industriei. În luna martie, va avea loc conferința anuală a organizației, Conferința Națională a Industriei Ospitalității, un eveniment reper la care participă anual peste 250 de persoane, operatori și furnizori din domeniul ospitalității.

Planurile organizației pentru următorii doi an includ obiective importante pentru industrie, precum debirocratizarea procesului de autorizare a unităților de alimentație publică, armonizarea taxei de autorizație de funcționare cu suprafața, atragerea a minimum 50 de membri noi, eficientizarea dialogurilor cu autoritățile, dar și lansarea unei campanii pe termen lung care să aibă ca obiectiv îmbunătățirea imaginii industriei ospitalității.

Despre HORA
HORA este una dintre organizațiile reper ale industriei ospitalității din România, înființată în urmă cu 10 ani, iar în prezent numără 150 de membri relevanți, atât operatori din sectorul HoReCa, cât și furnizori reper, companii cu o cifră de afaceri cumulată de peste 600 milioane lei și 10.000 de angajați. Misiunea organizației este de a susține dialogurile cu autoritățile și de a milita pentru o legislație care să încurajeze și să susțină investițiile, pentru o dezvoltare sustenabilă a industriei ospitalității. Obiectivul este de a crea un mediu propice nu doar pentru operatorii și business-urile membre HORA, ci pentru întreaga industrie, pentru fiecare antreprenor curajos, fiecare angajat, producător local, fiecare furnizor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302