Pizza La Mia Stazione, un nou concept în București

Pizza La Mia Stazione, un nou concept în București
person Horeca
access_time_filled

Portofoliul Lagardère Travel Retail se diversifică cu un nou brand: Pizza La Mia Stazione. Localul s-a deschis în cadrul hipermarketului Kaufland Basarabiei, în Sectorul 3 al municipiului București.

Spațiul ocupă o suprafață de 35 mp, fiind amplasat în zona caselor de marcat, întreaga investiție ridicându-se la 83.000 euro. Designul spațiului este o combinație de influențe industriale și trimiteri la stilul tradițional, conceptul fiind adaptat de echipa de design in-house Lagardère Travel Retail România
Brandul Pizza La Mia Stazione este o îmbinare între stilul „ready to go” și meniul „à la carte”.

Acest nou brand este conceput pentru consumatorii care-și doresc calitate servită rapid.
Ne dorim ca Pizza La Mia Stazione să fie un reper culinar pentru pasionații de pizza, cei care caută gustul clasic al acestui produs. În același timp, vrem să devenim un spațiu familiar, unde toți cei care ajung în hipermarket să mănânce cu plăcere, alături de prieteni și familie, o pizza autentică
”, a declarat Costin Neacșu, Chief of Operations Foodservice Business Line în cadrul Lagardère Travel Retail România.

În meniu se regăsesc 6 sortimente de pizza: La Mia Stazione (pizza casei, o combinație de ingrediente asemănătoare Quattro Stagioni), Quattro Formaggi, Salami (pizza picantă cu arome intense), Pollo, Prosciutto e Funghi și varianta Extra (un sortiment de pizza vegană), în 2 mărimi: de 30 cm diametru și de 50 cm.
Dimensiunea ultra-fresh a brandului Pizza La Mia Stazione este dată de folosirea exclusivă a aluatului proaspăt, necongelat, și de pregătirea și servirea produselor într-un timp foarte scurt, 5 – 10 minute. Iar pentru persoanele extrem de grăbite există și pizza on-display, proaspătă și gata de mâncat.
Pizza La Mia Stazione este un brand gândit să sprijine stilul de viață al consumatorului urban, fără să facă rabat de la savoare și calitate.

Despre Lagardère Travel Retail
Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este lider global în industria de retail destinat călătorilor, cu cea mai îndelungată experiență în satisfacerea nevoilor călătorilor și partenerilor, prin toate cele 3 linii de business: Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302