Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului, la Pitești

Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului, la Pitești
person Horeca
access_time_filled

La doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant Popeyes în România, brandul originar din Louisiana (S.U.A.) anunță deschiderea unui nou restaurant, de această dată în afara Bucureștiului, la Pitești. Restaurantul va fi inaugurat pe 25 aprilie 2024, odată cu lansarea Argeș Mall, cel mai nou centru comercial din Pitești. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.

Deschiderea primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, plan despre care vom vorbi mai multe în săptămânile care urmează. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Argeș Mall, alături de care ne bucurăm să fim alături încă de la inaugurarea centrului comercial. Suntem convinși că piteștenii vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București”, a spus Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes CEE.

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale. Popeyes® este unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4.200 de restaurante în SUA și în întreaga lume. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302