NAMI Beach Club & More, o experiență de vară oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest

NAMI Beach Club & More, o experiență de vară oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest
person Horeca
access_time_filled

Piscina de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă porțile în luna iunie. Renovată în urma unei investiții directe de peste 1 milion de euro, NAMI Beach Club este propunerea Radisson Blu Hotel Bucharest pentru o experiență de vară exclusivistă, completă – un refugiu urban sofisticat, care aduce, în inima Capitalei, atmosfera unei vacanțe premium la plajă.


Situat în cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, NAMI Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți.


Suntem încrezători că NAMI are toate atributele pentru a deveni un hotspot în București și bucuroși să finalizăm un proiect căruia ne-am dedicat în ultimul an. Am avut șansa de a face parte din proiecte similare, de excepție, în destinații turistice de top precum SUA, Malta și Emiratele Arabe Unite, și sunt încrezător că am reușit să surpindem toate elementele unice ale conceptelor celebre de beach club, înglobându-le în NAMI Beach Club, care va transforma Radisson Blu Hotel Bucharest în destinația supremă de tip resort”, a spus Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.


Designul noului club, care combină culori deschise și materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viață mediteranean, recreând atmsofera unui beach club exclusivist, ascuns chiar sub ochii noștri, în centrul Bucureștiului. Spațiul exclusiv NAMI a fost creat de Gandia Blasco, un studio apreciat la nivel internațional, cu experiență în proiectarea de spații contemporane și câștigător al mai multor premii, inclusiv al prestigioaselor Red Dot Design Award și NYCxDESIGN Award.
NAMI găzduiește cea mai mare piscină exterioară din centrul Bucureștiului, precum și cel mai mare jacuzzi încălzit în aer liber din oraș.
Familiile se vor putea bucura de experiență într-o zonă special amenajată, cu un loc de joacă pentru copii, unic în București și realizat la comandă pentru NAMI de către o companie specializată în proiectarea și implementarea spațiilor interactive pentru copii. Fiecare element este proiectat meticulos pentru a stimula mișcarea, creativitatea și curiozitatea. Locul de joacă NAMI va deveni un spațiu antrenant și atractiv, oferind măsuri de siguranță peste standarde.
NAMI Beach Club lansează și o ediție limitată de abonamente, prin care se vor oferi, pe baza unei taxe unice, o serie de avantaje exclusive, pentru o experiență îmbunătățită.

Despre Radisson Blu

Radisson Blu este un brand hotelier de lux, care oferă servicii personalizate, în spații elegante. Acordând o atenție deosebită micilor detalii care fac diferența, Radisson Blu inspiră experiențe de neuitat la fiecare sejur. Hotelurile și resorturile noastre oferă o gamă completă de produse și servicii inovatoare, oferind experiențe autentice oaspeților cu o atitudine Yes I Can! distinctivă. Hotelurile Radisson Blu pot fi găsite în marile orașe, aeroporturi și destinații de vacanță. Oaspeții și partenerii de afaceri își pot îmbunătăți experiența cu Radisson Blu participând la Radisson Rewards, un program global de loialitate care oferă beneficii și recompense excepționale.
Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302