Primul restaurant Popeyes se deschide în România 

Primul restaurant Popeyes se deschide în România 
person Horeca
access_time_filled

Sterling Cruise lansează în România brandul american Popeyes și anunță deschiderea primului restaurant pe 9 aprilie, în Băneasa Shopping City.
Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele pregătite în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume.


În urma acordului exclusiv semnat anul trecut cu PLK Europe GmbH®, compania Sterling Cruise, dezvoltator exclusiv al brandului Popeyes în România, va inaugura primul restaurant Popeyes pe piața locală în luna aprilie. Planurile de extindere a brandului sunt ambițioase: peste 90 de restaurante, în următorii zece ani.
Încă de la început, vom veni în întâmpinarea clienților noștri cu serviciul Delivery, comanda la kioskuri, programul Loyalty sau comanda prin aplicația mobilă, toate menite să le facă viața mai ușoară și să se bucure de gustul Popeyes în orice moment, simplu și rapid. Totodată, momentul deschiderii primului Restaurant Popeyes din România marchează lansarea unui plan ambițios de expansiune, cu peste 90 de restaurante în următorii 10 ani și o contribuție consistentă în comunitătile noastre, prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare”, a spus Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România. 
Popeyes România se va deschide publicului în data de 9 aprilie, în Băneasa Shopping City, în zona de food court. Întregul meniu este o combinație de tradiții și gusturi din Louisiana, zonă recunoscută ca fiind cea unde se gătește cel mai bun pui prăjit din lume.


Despre Popeyes®
Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 45 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu în stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveți prăjiți și alte rețete locale. Popeyes® are peste 3.700 de restaurante la nivel global.
Despre Restaurant Brands Internațional Inc.
Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări. RBI deține patru branduri de restaurante recunoscute în lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® și FIREHOUSE SUBS®, care funcționează independent de zeci de ani.
Despre Sterling Cruise
Sterling Cruise este un grup de restaurante multibrand, înființat în 2014, care operează în prezent aproape 40 de restaurante în toată România. Investind într-o gamă largă de industrii, Sterling Cruise se concentrează pe sectoare care includ food and beverages, ospitalitatea urbană, industriile alimentare, retail și imobiliare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302