Taco Bell inaugurează al doilea restaurant în Constanța

Taco Bell inaugurează al doilea restaurant în Constanța
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group anunță inaugurarea celei de-a doua unități a brandului Taco Bell în orașul Constanța. Astfel, rețeaua ajunge la un număr de 14 unități, în nouă orașe ale țării, ca urmare a unei strategii de business ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovația.


Noul restaurant este situat la etajul 1 al centrului comercial City Park, în zona de food court și are o suprafață de aproximativ 100 mp.
Restaurantul funcționează zilnic în intervalul orar 10 – 22, fiind deschis atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeaway.
De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: Glovo, Takeaway, Tazz și Bolt.
Începând cu septembrie 2021, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare (pentru program full time). Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.


Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302